Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Nevzat Bejta: Urime Muaji i Shenjtë i Ramazanit

bejta - fetahuGostivar, 8 Korrik 2013

 

I nderuar myfti, Hfz. Shaqir ef. Fetahu,

Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, në emrin tim dhe në emër të Komunës së Gostivarit, Juve si Myfti i Bashkësisë Islame në Gostivar dhe në përgjithësi besimtarëve mysliman, ua uroj fillimin e muajit të bekuar të Ramazanit.

 

Ju uroj një agjërim të lehtë, paqe në shpirt, harmoni familjare, shëndet dhe lumturi.

 

Nevzat BEJTA

Kryetar i Komunës së Gostivarit

 
Kryetari Nevzat Bejta vizitoi kompaninë “Medina Teks” për prodhimin e tekstilit dhe “Mega Trans” për transport

08 07 2013 vizite kompanive 3Gostivar, 8 Korrik 2013

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta vizitoi kompaninë e tekstilit “Medina Teks” dhe kompaninë për transportin e tekstilit “Mega Trans”, në Gostivar.

Kryetari Bejta i shoqëruar nga pronarët e kompanive, Sali Ibishi dhe Ramazan Ibishi vizituan repartet ku bëhet qepja dhe përgatitja e veshjeve.

 

Lexo më shumë...
 
Nisin punët për asfaltimin e një rruge të rëndësishme në brendi të fshatit Banjicë

04 07 2013 rruga banjice 1Gostivar, 4 Korrik 2013

Brenda 15 ditëve pritet që të asfaltohet një rrugë në brendi të fshatit Banjicë, e cila lidh fshatin me shkollën fillore dhe me objektin e Universitetit Shtetëror të Tetovës.

Kjo rrugë është shumë e rëndësishme dhe frekuentuese pasi që është nga rrugët më të afërta për lëvizje të nxënësve drejtë shkollës.

Në nisjen e punimeve mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, drejtori i Ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Memedali Xhaferi dhe përfaqësues tjerë të komunës.

Lexo më shumë...
 
Në Gostivar fillon aksioni për dezinsektimin-stërpikjen e hapësirave

04 07 2013 sperkatja 5Gostivar, 4 Korrik 2013

Nga nesër në mbrëmje në Gostivar, do të filloje aksioni për dezinsektimin-stërpikjen e hapësirave kundër mushkonjave.

Ky aksion që zhvillohet për herë të parë në Komunën e Gostivarit, do zhvillohet në tre lokacione, Lumi Vardar - në pjesën e fshatit Raven, Kanalin për ujitje në lagjen Maleardi dhe në Lagjen Fazenaria – përgjatë kanalit për ujitje.

 

Lexo më shumë...
 
Të mbrohen prodhimet vendore

03 07 2013 konference 3Gostivar, 2 Korrik 2013

Në suaza të projektit mbi regjistrimin e markës tregtare, për promovimin dhe mbrojtjen e produkteve vendore, të financuar nga fondet e Bashkimit Evropian, tashmë dy regjione nga Maqedonia dhe Shqipëria kanë iniciuar draftet ligjore për mbrojtjen e disa prej prodhimeve vendase që paraqesin edhe tiparet dhe veçoritë për territoret e tyre gjeografike.

Lexo më shumë...
 
Gjatë uikendit fillon spërkatja kundër mushkonjave

MushkonjaGostivar, 3 Korrik 2013

Informojmë qytetarët e komunës së Gostivarit se gjatë uikendit, duke filluar nga data 05.07.2013, dhe ditët në vijim do të bëhet spërkatja e disa vendbanimeve të cilat janë vende potenciale për shumimin e mushkonjave. Spërkatja do të bëhet mbas orës 24.

Lexo më shumë...
 
Taksistët ilegal të pajisjen me licenca pune

02 07 2013 taksi 5Gostivar, 2 Korrik 2013

Departamenti i Komunikacionit i Komunës së Gostivarit, në bashkëpunim me Policinë e komunikacionit kanë ndërmarrë aksion kundër transportuesve-taksistëve të cilët e kryejnë këtë veprimtari në mënyrë ilegale.

Taksistëve ilegal fillimisht nuk do tu shqiptohet dënim, por do të këshillohen dhe njoftohen që të nisin procedurën për marrjen e licencës për taksi.

Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1085
Content View Hits : 2343658