Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Filluan punët për hapjen e rrugës që lidh rrugën e “Dibrës” me “18 Nëntorin”

15 07 2013 hapja e rruges 10Gostivar, 15 Korrik 2013

Për herë të parë në terren filluan punët për hapjen e rrugës “Llazar Llazarevski”, e cila do të lidh rrugën e “Dibrës” me rrugën “18 Nëntori”. Hapja e rrugës vjen pas kërkesës së vetë banorëve, drejtuar komunës së Gostivarit. Në terren për të parë nga afër fillimin e punëve, doli edhe vetë kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe bashkëpunëtoret e tij. Ai tha se bëhet fjalë për një projekt të madh që kushton mbi 200 mijë euro dhe me hapjen e rrugës do përfitojnë banorët që jetojnë në këtë lagje.

Lexo më shumë...
 
Homazhe te varrezat e dëshmorëve të Flamurit, të 9 Korrikut të vitit 1997

09 07 2013 9 korriku 4Gostivar, 9 Korrik 2013

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, Ministri i Mbrojtjes, Talat Xhaferi, të shoqëruar edhe nga Kryetari i Këshillit, Nasir Musliu, bën homazhe te varrezat e dëshmorëve të Flamurit, të 9-të Korrikut të vitit 1997.

Homazhet nisen në varrin e dëshmorit, Dr. Shpend Iseini në fshatin Forinë dhe më pas në varrin e dëshmorit, Nazmi Saliu në fshatin Turçan i Vogël.

Në fshatin Dobërdoll, në organizim të Komunës së Vrapçishtit, është bërë homazhe në varrin e dëshmorit, Milaim Dauti.

Lexo më shumë...
 
Lajmërim

Gostivar, 15 Korrik 2013

Lajmërohen qytetarët e Gostivarit, se me datë 17.07.2013, e Mërkurë me fillim në ora 13:00, në Sallën e Komunës së Gostivarit, nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural do të mbahet takim pune, ku drejtpërsëdrejti do njoftohen qytetarët e interesuar për programet që i ofron Agjencia

Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal

 
Bejta: Humbësit e zgjedhjeve vazhdojnë me manipulime dhe mashtrime

12 07 2013 banjice 6Gostivar, 12 Korrik 2013

Manipulim me qytetarët dhe marketing politik janë akuzat e partisë humbëse të zgjedhjeve lokale në Gostivar, lidhur me rritjen e çmimit të ujit, tha Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta. Ai tha se humbësit e zgjedhjeve vazhdojnë me po të njëjtin mashtrim dhe manipulim ndaj qytetarëve, për interesat e veta personale.

Kryetari Bejta tha se rritja e çmimit të ujit është rekomandim nga KFW Banka gjermane.
“Ata mundojnë të bëjnë marketing politik. Ne dallohemi prej tjerëve, ne nuk bëjmë marketing politik. Ata e dinë të vërtetën, por nuk e thonë të vërtetën. Mundojnë ti manipulojnë qytetarët ashtu siç i manipuluan gjatë kate viteve të shkuara, ashtu siç i manipuluan edhe gjatë aktiviteteve parazgjedhore. E vërteta del në sipërfaqe se kush çka ka bërë për qytetarët. Gostivari përsëri mbetët me çmim më të ulët për dallim prej qyteteve më të mëdha në Maqedoni”, tha kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta: Dalin në sipërfaqe keqpërdorimet politike të ish udhëheqjes komunale në sferën e arsimit

10 07 2013 seanca 3 6Gostivar, 10 Korrik 2013

Këshilli i Komunës së Gostivarit, mbajti seancën e 3-të të radhës. Të gjitha pikat e rendit të ditës u miratuan me shumicë votash të këshilltarëve komunal.

Pika e parë e rendit të ditës, propozim-Vendimi për ndarjen e mjeteve shfrytëzuesve të mjeteve të buxhetit të komunës së Gostivarit, nxiti debat midis kryetarit Nevzat Bejta dhe këshilltarëve të opozitës.

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta tha se bëhet fjalë për mjete që duhet kthehen profesorëve të cilët për arsye politike u larguan nga puna. Ai tha se tha se tani dalin në sipërfaqe keqpërdorimet dhe dëmet që janë shkaktuar nga ish kryetari i komunës dhe ish udhëheqja komunale.

Lexo më shumë...
 
Përurohet rruga e asfaltuar në fshatin Banjicë

12 07 2013 banjice 1Gostivar, 12 Korrik 2013

Brenda tetë ditëve është asfaltuar rruga në brendi të fshatit Banjicë, e cila lidh fshatin me shkollën fillore dhe me objektin e Universitetit Shtetëror të Tetovës. Për të përuruar asfaltimin e rrugës, në terren doli edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta me bashkëpunëtoret e tij.

Lexo më shumë...
 
Homazhe te varrezat e dëshmorëve të Flamurit, të 9 Korrikut të vitit 1997

09 07 2013 9 korriku 2Gostivar, 9 Korrik 2013

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, Ministri i Mbrojtjes, Talat Xhaferi, të shoqëruar edhe nga Kryetari i Këshillit, Nasir Musliu, bën homazhe te varrezat e dëshmorëve të Flamurit, të 9-të Korrikut të vitit 1997.

Homazhet nisen në varrin e dëshmorit, Dr. Shpend Iseini në fshatin Forinë dhe më pas në varrin e dëshmorit, Nazmi Saliu në fshatin Turçan i Vogël.

Në fshatin Dobërdoll, në organizim të Komunës së Vrapçishtit, është bërë homazhe në varrin e dëshmorit, Milaim Dauti.

Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1085
Content View Hits : 2343662