Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Kryetari i BFI-së, Reis Ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi takoi kryetarin e Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta

Gostivar, me 6 Shkurt – 2017Kryetari i BFI-së Reis Ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi takoi kryetarin e Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta 2

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë, Reis Ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm Irsal ef. Jakupi, drejtori gjeneral i Medresesë “Ise Behu”, prof. Ibrahim ef. Idrizi dhe muftiu i Gostivarit, Shaqir ef. Fetahu qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Gostivarit, me ç’rast u pritën nga kryetari, Nevzat Bejta.

Qëllimi i vizitës ishte bashkëpunimi mes dy institucioneve në drejtim të organizimit të jetës fetare në territorin e Komunës së Gostivarit. Ky bashkëpunim u vlerësuar lartë si nga mysafirët ashtu edhe nga nikoqiri, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

“Sot ishte një ditë dhe kënaqësi e veçantë për mua si kryetar komune, administratë dhe qytetarët e Gostivarit, sepse komuna e Gostivarit u vizitua nga Reis ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi. Bashkë me muftiun Shaqir ef. Fetahu, e njoftova Reisin për punët e bëra në qytetin e Gostivarit dhe për bashkëpunimin e mirë që kemi me Bashkësinë Fetare Islame të Gostivarit. Ne si Komunë e Gostivarit jemi në shërbim të Bashkësisë Fetare Islame në nivel nacional dhe në shërbim të Muftinisë në nivel lokal. E gjithë pasuria që i takon Bashkësisë Islame është pasuri e besimtarëve Islam dhe është pasuri e Zotit. Shtëpitë tona mund të mbesin shkret, por objektet fetare nuk do të ngelin asnjëherë, sepse, çdoherë do të ketë trashëgimtarë të besimit Islam”, tha kryetari Nevzat Bejta, duke shtuar se edhe në të ardhmen Komuna e Gostivarit do të jetë në shërbim të Bashkësisë Fetare Islame dhe besimtarëve të besimit Islam.

Lexo më shumë...
 
Në shkollat fillore dhe të mesme publike të Komunës së Gostivarit, filloi gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2016 / 2017

Gostivar, me 23 janar – 2017Në shkollat fillore dhe të mesme publike të Komunës së Gostivarit filloi gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2016  2017 1

Përmes një konference për shtyp, drejtuesit e Sektorit për Arsim, Kulturë dhe Sport në Komunën e Gostivarit, kumtuan fillimin e gjysëmvjetorit të dytë të vitit shkollor 2016 / 2017 në shkollat fillore dhe të mesme publike.

Nafije Zendeli – Ziberi, përfaqësuese e Sektorit për Arsim, Kulturë dhe Sport kumtoi që me përjashtim të një rast në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Komunës së Gostivarit, ka filluar procesi edukativo – arsimor.

Lexo më shumë...
 
U ndërrua mekanizmi i orëve të Sahat Kullës në Gostivar, tani e tutje do të tregojnë orën e saktë

Gostivar, me 20 Janar – 2017U ndërrua mekanizmi i orëve të Sahat Kullës në Gostivar tani e tutje orët do të tregojnë orën e saktë 8

Këto ditë u përmbyll projekti për rregullimin dhe funksionimin e orëve të Kullës së Sahatit në qytetin e Gostivarit, projekt ky i realizuar nga Instituti Nacional Qendra Konservuese në Gostivari dhe e mbështetur financiarisht nga Ministria e Kulturës.

Në promovimin e projektit, të pranishëm ishin kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, sekretari në Ministrinë e Kulturës, Behxhaudin Shehapi, muftiu i Muftinisë së Gostivarit, Shaqir Fetahu dhe nikoqiri, Adnan Fejzullai, drejtor i Qendrës Konservuese në Gostivar.

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, vlerësoi lartë investimin e kryer në objektin e Sahat Kullës dhe që llogaritet si simbol i qytetit të Gostivarit.
Vënia në funksion e katër orëve të Sahat Kullës, tha kryetari Bejta, bëhet pas disa dekadash, dhe se ky projekt do tu shërben qytetarëve të Gostivarit.

Lexo më shumë...
 
Urimi i kryetarit Nevzat Bejta për Vitin e Ri

Gostivar, me 31 dhjetor – 2016Nevzat Bejtaa

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të të gjitha institucioneve të Komunës së Gostivarit, t’ju përcjell urimet më të ngrohta për një Vit të Ri të begatë, duke dëshiruar që në çdo familje të mbizotërojë shëndeti, dashuria, lumturia dhe harmonia.

Ndajmë bindjen se viti 2016 ishte një vit i suksesshëm për të gjithë ne, por besojmë dhe urojmë që Viti i Ri 2017 të jetë një vit më i suksesshëm, vit i ndryshimeve dhe prosperitetit për shoqërinë tonë.

Urime të përzemërta dhe suksese për të gjithë Ju në vitin 2017 !

Me respekt,

Nevzat Bejta - Kryetar i Komunës së Gostivarit

 

 

 
NJOFTIM

Gostivar, 29 Dhjetor 2016

Departamenti për Arsim, Kulturë dhe Sport në Komunë e Gostivarit, njofton drejtoritë shkollave fillore dhe të mesme, prindërit dhe nxënësit që sipas kalendarit për organizimin e vitit shkollor 2016 - 2017 të publikuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, bazuar në nenin 40 paragrafi 3 të Ligjit për Arsim fillor si dhe në bazë të nenit 23 paragrafi 3 të Ligjit për Arsim të mesëm, se gjysmë vjetori i parë i vitit shkollor mbaron më datë 30 dhjetor 2016, kurse gjysmë vjetori i dytë fillon më 18 janar 2017 dhe mbaron më 9 qershor 2017. Saktësisht, pushimi dimëror fillon më 31 dhjetor 2016 dhe mbaron më 17.01.2017.


Në emër të kryetarit të Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, Departamenti për Arsim, Kulturë dhe Sport, si dhe administratës komunale, urojmë për një përfundim të suksesshëm të gjysmë vjetorit, për pushim të këndshëm dimëror si dhe për shëndet e suksese të reja.

Me respekt,

Departamenti për Arsim, Kulturë dhe Sport,

Komuna e Gostivarit

 
NJOFTIM

Administrata e Komunës së Gostivarit do të punojë edhe ditën e shtunë, me qëllim që qytetarëve tu jepet mundësia të dorëzojnë elaboratet Komuna e Gostivaritgjeodezike për legalizimin e objekteve të ndërtuara paleje

Gostivar, me 30 Dhjetor – 2016

Të nderuar qytetarë të Gostivarit,
Për shkak se afati i fundit ligjor për shkak se afati i fundit ligjor për dorëzimin e elaborateve gjeodezike për legalizimin e objekteve të ndërtuara paleje përfundon me datën 31 Dhjetor – 2016, Komuna e Gostivarit solli vendim që administrata komunale të punojë edhe gjatë ditës së shtunë, me qëllim që tu dilet në ndihmë të gjithë qytetarëve që aplikuan për legalizimin e objekteve të tyre në afatin e parë të vitit 2011.

Komuna e Gostivarit njofton aplikuesit që administrata do të punon nga ora 10:00 deri ora 20:00.

Sipas Ligjit për legalizimin e objekteve të ndërtuara paleje në Republikën e Maqedonisë, të gjithë qytetarët që aplikuan në afatin e parë në vitin 2011, janë të obliguar që dokumentacionin ta kompletojnë me elaborate gjeodezik më së voni deri në dhjetorin e vitit 2016.

Lexo më shumë...
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta mbajti fjalimin e fundvitit para këshilltarëve komunal

Gostivar, me 27 Dhjetor – 2016Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta mbajti fjalimin e fundvitit para këshilltarëve komunal 4

Në seancën e 34-të dhe të fundit për vitin 2016 të Këshillit të Komunës së Gostivarit, fjalë përshëndetëse me rastin e fundvitit mbajti kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, i cili me këtë rast falënderoi këshilltarët komunal, kabinetin dhe administratën për kontributin e dhënë në realizimin e shumë projekteve në të mirë të qytetit dhe qytetarëve të Gostivarit.

“Të nderuar këshilltarë, të nderuar përfaqësues të administratës së Komunës së Gostivarit. Viti 2016 ishte një vit shumë i suksesshëm dhe rëndësishëm për mua, bashkëpunëtorët, administratën dhe gjithë qytetarët e Gostivarit. Kemi arritur që bashkë me Këshillin e Komunës të bëjmë shumë punë të mira në të mirë të qytetit dhe qytetarëve të Gostivarit. Besoj kështu të vazhdojmë edhe në pjesën e ngelur të mandatit. Mandati shkoi shumë shpejt sepse u realizuan shumë projekte dhe mund të themi me mburrje se gati 100 % kemi realizuar programin elektoral që u premtua në zgjedhjet lokale të vitit 2013”, tha në fillim të fjalimit kryetari Bejta.

Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

UNDP Konkurs

UNDP Vacancy
 
undp-vacancy

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1000
Content View Hits : 1920196