Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Në fshatin Llakavicë u promovuan katër rrugica të shtruara me pllaka bekatoni

Gostivar, me 31 Tetor – 2016Në fshatin Llakavicë u promovuan katër rrugica të shtruara me pllaka 2

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, z. Bashkim Hasani qëndruan në fshatin Llakavicë dhe bashkë me banorët lokal inauguruan katër rrugica të shtruara me pllaka bekatoni.

Në prononcimin për mediat, kryetar Bejta vuri në dukje që në fshatin Llakavicë janë realizuar shumë investime dhe do të vazhdohet të investohet me qëllim që banorëve tu krijohen kushte sa më të mira për jetesë dhe për zhvillimin e ekonomisë familjare.

“Jemi në fshatin Llakavicë për të promovuar shtrimin e katër rrugicave me pllaka bekatoni. Janë rrugica rrugica mjaftë të frekuentuara dhe që do tu shërben shumë banorëve të këtij fshati. Fshati Llakavicë është shumë afër qytetit dhe nga ky fshat ka pasur fort pak migrim të banorëve drejt qytetit, prandaj jemi duke krijuar kushte infrastrukturore për banorët e fshatit Llakavicë që edhe në të ardhmen të mos migrojnë nga fshati i tyre”, tha Bejta duke shtuar që fshati Llakavicë ka kushte të favorshme natyrore dhe banorët e fshatit mund të zhvillojnë edhe biznese familjare, prandaj rregullimi i infrastrukturës është shumë e rëndësishme.

Lexo më shumë...
 
U përurua terreni i sporteve në fshatin Reçan, banorët falënderues për kryetarin Nevzat Bejta

Gostivar, me 29 Tetor – 2016U përurua terreni i sporteve në fshatin Reçan 3

Banorët e fshatit Reçan kanë fituar terrenin e ri sportiv. Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, z. Bashkim Hasani dhe ish deputeti Jamin Sinani i cili është nga ky fshat, bashkë me banorët lokal inauguruan terrenin e ri sportiv të ndërtuar në periferi të fshatit.

Kryetari Nevzat Bejta tha që në këtë mandat prioritet ka qenë ndërtimi dhe restaurimi i terreneve sportive në vendbanimet e Gostivarit.

”Jemi në fshatit Reçan. Banorët dhe kryesisht rinia e fshatit vazhdimisht kanë kërkuar ndërtimin e një fushë sporti në fshatin e tyre të lindjes. Pasi bëmë asfaltimin e rrugës, ramë dakord bashkë me banorët e fshatit që ta ndërtojmë fushën e sportit. Sot kemi ardhur këtu ta lëshojmë në përdorim. Është bërë një terren me standarde dhe besoj që tashmë banorët, rinia dhe fëmijët kanë vendin e duhur për të ushtruar aktivitetet sportive”, tha kryetari Nevzat Bejta.

Lexo më shumë...
 
Kanalizim fekal në lagjen Pitarnicë, investim prej 30 mijë euro nga Komuna e Gostivarit

Gostivar, me 28 Tetor – 2016Kanalizim fekal në lagjen Pitarnicë investim prej 30 mijë euro nga Komuna e Gostivarit  1

Një nga rrugët kryesore të lagjes “Pitarnicë”, në Gostivar përfundimisht zgjedh problemin me ujërat e zeza. Këto ditë janë duke vijuar punimet për ndërtimin e kanalizimit fekal me kapacitet për 250 shtëpi.

Për të ndjek punët nga afër, në terren doli kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, i cili me këtë rast potencoi që gati katër vite me qeverisjen lokale, në shumë vendbanime të Komunës së Gostivarit u ndërtuan rrjete kanalizimi.

“Sot ndodhemi në lagjen “Pitarnicë”, për të promovuar punimet për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit të ujërave të zeza me gjatësi të rrjetit rreth 360 metra. Ky investim do tu shërbejë banorëve të lagjes. Vlera e investimit 1.8 milionë denarë ose rreth 30.000 euro, dhe mjetet janë siguruar nga buxheti i Komunës së Gostivarit. Zbatuesi i punimeve është Ndërmarrja Publike “Komunalec”. Komuna e Gostivarit do të vazhdon edhe në të ardhmen të ndërton kanalizimeve në vendbanimet ku ende nuk ka”, tha kryetari Bejta.

Lexo më shumë...
 
Inaugurohet asfaltimi i rrugës kryesore në fshatin Mirditë, investim mbi 50 mijë euro nga Komuna e Gostivarit

Gostivar, me 14 Tetor – 2016Inaugurohet asfaltimi i rrugës kryesore në fshatin Mirditë investim mbi 50 mijë euro nga Komuna e Gostivarit  14

Rruga kryesore e fshatit Mirditë të Komunës së Gostivarit është asfaltuar tërësisht. Me këtë investim të Komunën së Gostivarit, fshatit i është bë e mundur lidhja me rrugën magjistrale Gostivar – Kërçovë, ndërkaq banorët e vlerësuan lartë investimin nga fakti se rruga e asfaltuar kalon nga objekti i Xhamisë dhe do të shërben shumë si për besimtarët ashtu edhe për mirëmbajtjen e objektit, i cili më herët pluhurosej si rezultat i rrugës së paasfaltuar.

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, bashkë me shefin e kabinetit, z. Bashkim Hasani dhe banorët lokal, inauguruan rrugën e asfaltuar, një kërkesë e kahmotshme dhe jetike për shoqërinë e fshatit Mirditë.

Në prononcimin për mediat, kryetari, z. Nevzat Bejta u shpreh që rruga e promovuar përshkon gjithë fshatin dhe ka një gjatësi prej 710 metrash dhe me gjerësi prej 3,5 metrash. Bejta tha që investimi kap shifrën prej rreth 53 mijë, mjete këto të siguruara nga buxheti i Komunës së Gostivarit.

Lexo më shumë...
 
Filloi ndërtimi i Spitalit të parë privat në qytetin e Gostivarit, një investim rreth 5 milion euro

Gostivar, me 12 Tetor – 2016Filloi ndërtimi i Spitalit të parë privat në qytetin e Gostivarit një investim rreth 5 milion euro  5

Qyteti i Gostivarit po bëhet me Spitalin e parë privat. Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta mori pjesë në hedhjen e gurthemelit për ndërtimin e objektit të Spitalit Privat me investim të Shoqërisë Aksionare “Pellagonija”, nga Gostivari.

Fjala është për një investim prej 4 deri 5 milion euro, ndërkohë që pritet të punësohet një numër i madh i kuadrit mjekësor jo më larg se dy vite kur dhe pritet të përmbyllen punimet rreth ndërtimit të objektit dhe të vihet edhe zyrtarisht në shërbim të pacientëve të Gostivarit dhe regjionit.

“Në qytetin e Gostivarit janë bërë shumë investime, kurse ky investim është i veçantë për shkak se për herë të parë në Gostivar dhe regjionin më të gjerë ndërtohet një objekt privat shëndetësor. Pronari na njoftoi se investimi do të jetë mbi 4 milion euro dhe besoj që ky investim do tu shërbejë qytetarëve të Gostivarit dhe regjionit, të cilët nuk do të kenë më nevojë që për disa shërbime specifike shëndetësore të shkojnë deri në Shkup. Përmes këtij investimi, shumë qytetarë do të angazhohen në punë. Ne si komunë, unë si kryetar, administrata dhe bashkëpunëtorët e mi, jemi në shërbim të investitorëve qofshin të huaj apo vendas. Investimet e tilla shkojnë në dobi të qytetarëve të Gostivarit dhe regjionit të Pollogut”, tha mes tjerash kryetari Nevzat Bejta.

Lexo më shumë...
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta priti në takim kryebashkiakun e Dibrës, z. Muharrem Rama. Shqyrtohen mundësitë e bashkëpunimit

Gostivar, me 14 Tetor – 2016Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta priti në takim kryebashkiakun e Dibrës z. Muharrem Rama. Shqyrtohen mundësitë e bashkëpunimit 8

Kryetari i ri i Bashkësisë së Dibrës nga Republika e Shqipërisë, z, Muharrem Rama ka zgjedhur që vizitën e parë protokollare ta realizon në Komunën e Gostivarit.

Në një atmosferë miqësore, ka kaluar takimi i tij me kryetarin e Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta.

Gjatë takimit të realizuar në kabinetin e Bejtës, janë diskutuar çështje të shumta që tangojnë qeverisjen lokale, duke shqyrtuar mundësitë e bashkëpunimit mes Gostivarit dhe Dibrës gjatë periudhës në vijim.

Lexo më shumë...
 
Komuna e Gostivarit sqaron opinionin për incidentin e ndodhur mes dy banorëve të Gostivarit

Gostivar, me 10 Tetor – 2016Komuna e Gostivarit sqaron opinionin për incidentin e ndodhur mes dy banorëve të Gostivarit

Me titull: “Bashkëpunëtorët e Komunës së Gostivarit kërcënojnë me jetë Olloman Mahmudin?!”, portali “Zhurnal.Mk”, sot ka publikuar një informacion për kinse kërcënim të banorit Olloman Mahmudi nga ana e bashkëpunëtorëve të Komunës së Gostivarit.

Pas publikimit të këtij informacioni që rezulton të jetë mashtrim, shërbimet e Komunës së Gostivarit verifikuan këto informata dhe arriti në konkluzionin që personi me inicialet T.A i cili pretendohet që e ka kërcënuar banorin e Gostivarit, Olloman Mahmudi, është fqinj i tij me të cilin kanë kontest pronësor, dhe nuk është bashkëpunëtor i Komunës së Gostivarit.

Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

UNDP Konkurs

UNDP Vacancy
 
undp-vacancy

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1000
Content View Hits : 1920232