Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Nevzat Bejta: Ju falënderoj për uratat për zgjedhjen time në postin e kryetarit të komunës

nevzat_bejta.jpg

Gostivar, 20 Prill

Të nderuar qytetarë të komunës së Gostivarit,
 
Në emrin tim personal, në emër të këshilltarëve të rinj komunalë dhe ekipit të ri udhëheqës së Komunës së Gostivarit, edhe publikisht ju falënderoj nga zemra të gjithë juve të cilët për një javë me radhë, erdhët  për të më uruar zgjedhjen time në postin e kryetarit të komunës së Gostivarit.
Lexo më shumë...
 
Grupi i tifozëve “Kastriotët” urojnë kryetarin Nevzat Bejta për zgjedhjen në krye të komun
nevzat_bejta__kastriotet__19_04_2013_1.jpg
Gostivar, 19 Prill 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta priti në takim përfaqësuesit e Grupit të tifozëve “Kastritotët” nga Gostivari. 
 
Anëtaret e grupit “Kastriotët”, uruan kryetarin Nevzat Bejta për fitoren në zgjedhjet lokale dhe marrjen e postit kryetar i Komunës së Gostivarit. “Kastriotët”, kryetarit Bejta i dhuruan një fanellë të grupit, ndërkaq kryetari Nevzat Bejta, falënderoi “Kastriotët” dhe tha se ky klub duhet të jetë në mbështetje të klubeve sportive të Gostivarit.  
Lexo më shumë...
 
Kryetari Nevzat Bejta: Ish kryetari s’ka legjitimitet, vendin e ka në histori

press_nevzat_bejta_18_04_2013_1.jpg

Gostivar, 18 Prill 2013

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta në konferencën për gazetar tha se në të ardhmen nuk do të merret me ish kryetarin dhe me RDK-në, sepse ai nuk ka legjitimitet, kurse RDK-ja është humbëse e zgjedhjeve në nivel lokal dhe kombëtar.
Lexo më shumë...
 
Muftinia e BFI –së në Gostivar uron kryetarin Nevzat Bejta

bfi_gostivar_17.04.2013.jpg

Gostivar, 17 Prill 2013
Lexo më shumë...
 
Me program kulturor kryetari Nevzat Bejta e filloi punën në Komunën e Gostivarit

dita_e_pare_e_punes_nevzat bejta_15_04_2013 (1).jpg

Nevzat Bejta: Sot Komunën e Gostivarit e shpalli se është e lirë, Bashkë do ta ndërtojmë Gostivarin tonë

Gostivar, 15 Prill 2013

Me program kulturor, me këngë dhe valle të përgatitur nga anëtaret e Shoqërive Kulturo Artistike të Gostivarit, AKVP “Besa”, Sh.K.A “Jahi Hasani”- Çegran dhe Sh.K.A “Lulet e Malësisë”, filloi dita e parë e punës për kryetarin e ri të Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

Para qytetarëve të tubuar përpara godinës komunale, kryetari Bejta falënderoi ato për mbështetjen e dhënë. 
Lexo më shumë...
 
Fjalimi i kryetarit Nevzat Bejta në ditën e parë në komunë

nevzat_bejta_-_fjalim.jpg

Gostivar, 15 Prill 2013
 
Vëllezër dhe motra, 
 
Sot për para jush flas si kryetar i Komunës së Gostivarit. Më lejoni që në emrin tim dhe familjes sime, në emër të këshilltarëve të këshillit komunal, në emër të qytetarëve dhe rinisë së Gostivarit, të ju falënderoj nga shpirti dhe nga zemra për përkrahjen që ma keni dhënë, për pozitën që jam kryetar i Komunës së Gostivarit. 
Lexo më shumë...
 
Nevzat Bejta, zyrtarisht kryetar i ri i Komunës së Gostivarit

nevzat_bejta_kryetar_i_ri_13_04_2013_14.jpgGostivar, 13 Prill 2013

 
Në bazë të nenit 37 paragrafi 4, pika 4 e Kodit zgjedhor, Kryetarja e Komisionit komunal zgjedhor në Gostivar, znj. Shadije Xhafei, sot me datë 13 Prill 2013, i ndau Çertifikatën për Kryetar të komune të zgjedhur z. Nevzat Bejtës, i cili u zgjodh në bazë të rezultateve nga zgjedhjet për kryetar të Komunës së Gostivarit, të mbajtura me 7 Prill 2013. 
Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 151 152 153 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577653