Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Zbukurohet hyrja e qytetit të Gostivarit, investohen 910 mijë denar

zbukruimi_gv_29_04_2013_(4).jpg

Gostivar, 29 Prill 2013
 
Janë rregulluar dhe zbukuruar pjesët anësore – trekëndëshve në hyrje të Gostivarit. Janë mbjellë drunjë, lule dhe është bërë rregullimi i trotuarit në njërën anë trekëndëshit. Kryetarit i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe drejtori i ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Memedali Xhaferi, dolën në terren për të pa nga afër realizimin e punëve në këtë pjesë të qytetit. Kryetari Bejta tha se bëhet fjalë për një premtim që është dhënë ndaj qytetarëve për rregullimin e ambientit jetësor dhe për mirëmbajtjen e pastërtisë dhe gjelbërimit në Gostivar. 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Nevzat Bejta u ndau mirënjohje nxënësve fitues në garat lokale të matematikës

nxenesit_bejta_07_05_2013_(13).jpg

Gostivar, 7 Maj 2013
 
Kryetari i komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, priti në kabinetin e tij mësimdhënësit dhe 20 fituesit e vendeve të para, të dyta, të treta dhe dy nxënës të vendeve të katërta të shkollave nëntëvjeçare të Gostivarit dhe rrethinës, të cilët morën pjesë në garat lokale të 18-ta me radhë nga lënda e matematikës. 
 
Lexo më shumë...
 
Doli gjenerata e dytë e medresanteve në Gostivar, kryetari Bejta çmon dijen që marrin nxënësit

medreseja_10_05_2013_(18).jpg

Gostivari, 10 Maj 2013
 
Medreseja “Isa Beu”, paralelja e shtrirë në Gostivar, e përcolli gjeneratën e dytë të maturanteve. Në prezencë të familjarëve, drejtuesve të Medresesë dhe muftinisë së BFI-së në këtë qytet të udhëhequr nga Muftiu Shaqir Fetahu, drejtuesve të larta të Bashkësisë Fetare Islame, në krye me Reis Ulemanë h. Sulejman ef. Rexhepi, kryetarit të Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta u mbajt ceremonia e ndarjes së diplomave 23 maturanteve të diplomuara. 
Lexo më shumë...
 
Nevzat Bejta: Qytetarët e Gostivarit dëshirojnë të jenë pjesë e barabartë e Evropës

dita_e_evropes_09_05_2013_(8).jpg

Gostivar, 9 Maj 2013
 
Për herë të shtatë Gostivari e festoi 9 Majin, Ditën e Evropës. Edhe këtë vit manifestimi u organizua nga Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me ambasadat e Grupit të Vishegradit. Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta aktivitetet për shënimin e “Ditës së Evropës”, e nisi me takimin që u organizua me ambasadorët dhe përfaqësuesit e ambasadave të V4, ambasadorin e Hungarisë, Jozef Bence, zëvendës ambasadorja e Polonisë Marta Prezenioslo, zëvendës ambasadorin e Çekisë, Milan Fisher dhe përfaqësuesen e ambasadës së Sllovakisë, Aleksandra Ismailoviç. 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Nevzat Bejta vizitoi Stacion Policor në Gostivar

stacioni_policor_07_05_2013_(1).jpg

Gostivar, 7 Maj 2013
 
Me rastin e 7 Majit, Ditës së Policisë, Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta vizitoi Stacionin Policor në Gostivar, ku nga afër uroi Komandantin e Policisë Naim Aliu dhe të punësuarit në këtë stacion për ditën e tyre. Me këtë vizitë u konfirmua  bashkëpunimi i mirë midis dy institucioneve, Komunës së Gostivarit dhe Stacionit Policor, sidomos pas ndërrimit të pushtetit vendor në Gostivar. 
 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta vizitoi Ndërmarrjen Publike “Komunalec”, inkurajon drejtorin Xhaferi për punën

bejta_xhaferi_08_05_2013_(2).jpg

Gostivar, 8 Maj 2013
 
Kryetar i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, realizoi takim pune në Ndërmarrjen Publike “Komunalec”, ku nga afër u njoftua nga drejtori Memedali Xhaferi me gjendjen dhe me aktivitete që i ka ndërmarrë drejtori në përmirësimin e gjendjes së vështirë financiare në të cilën gjendet kjo ndërmarrje. Kryetari Bejta e inkurajoi drejtorin Xhaferi për punën që është duke e bërë ai në ndërmarrjen publike “Komunalec”.
Lexo më shumë...
 
Pastrohen varrezat e qytetit në Gostivar

pastrimi_i_varrezave_03_05_2013_(6).jpg

Gostivar, 3 Maj 2013
 
Është duke u realizuar faza e parë e pastrimit, rregullimit dhe mirëmbajtjes së varrezave të reja të qytetit në Gostivar. Vlera e investimit është 120 mijë denarë, kurse mjetet janë ndarë ndërmarrja publike “Komunalec”. Kryetari i Komunës Nevzat Bejta dhe drejtori i NP “Komunalec”, Memedali Xhaferi i vizituan varrezat e qytetit ku nga afër panë punët që janë duke u realizuar atje. 
Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 151 152 153 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682205