Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Kryetari Bejta organizon pritje për karateistin Berat Jakupi, i ndahet mirënjohje dhe shpërblim

bejta_berat_15_05_2013_(5).jpg

Gostivar, 15 Maj 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta organizoi pritje për karateistin nga Gostivari Berat Jakupin, fituesin e medaljes së Bronztë nga Kampionati i 48-të Evropian në karate për Senior, që u mbajt në Budapest të Hungarisë. Bashkë me karateistin Berat Jakupi në pritjen e kryetarit Bejta ishin edhe trajneri i tij Arlind Useini dhe anëtari i Federatës së Karatesë së Maqedonisë, Besnik Murati. Për rezultatin e arritur, kryetari Nevzat Bejta karateistit Berat Jakupi i ndau mirënjohje, një pllaketë me simbolin e Kullës së Sahatit dhe shpërblim në të holla. 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta takoi Përgjegjësen e OSBE-së për Pollogun, e njoftoi për aktivitetet e ndërmara

osbe_13_05_2013 (2).jpg

Gostivar, 13 Maj 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta u takua me Përgjegjësen e Zyrës së OSBE-së, në Tetovë, Ulrike Shmid. Në këtë takim fillestar u bashkëbisedua për ri-vazhdimin e bashkëpunimit të mirë që kanë pasur të dyja palët sidomos gjatë mandatit të parë të kryetarit Bejta. Kryetari Nevzat Bejta e njoftoi zonjën Shmid, për punët dhe aktivitet që ai i ka ndërmarrë në njëmujorin e parë të mandatit të tij të ri. 
Lexo më shumë...
 
Komuna e Gostivarit një nga dy komunat në vend që realizon projektin “Qytete pa korrupsion, qyt

kontrata_11_05_2013_(3).jpg

Gostivar, 11 Maj 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe Ljupka Simonoska nga shoqata PAT për trajnime të administratës publike, nënshkruan marrëveshjen për implementimin dhe realizimin e procesit participues të planifikimit strategjik në Komunën e Gostivarit, me synim trajtimin-parandalimin e korrupsionit, përmirësimin e integritetit, transparencës, llogaridhënies së komunës dhe efektivitetin e dhënies së shërbimeve publike dhe menaxhimin me pronësinë publike. 
Lexo më shumë...
 
Aksion vullnetar nga kompani private për pastrimin e deponive të egra në Gostivar

deponi_11_05_2013_(3).jpg

Gostivar, 11 Maj 2013
 
Nisi aksioni për pastrimin e deponive të egra në rajonin e Komunës së Gostivarit. Aksionin vullnetarisht e mbështetën edhe tre kompani private, të cilat me makineri të tyre filluan ta pastrojnë rrugën lokale Gostivar – Simnicë. Për tu falënderuar kompanive për mbështetjen dhe për dhënien e kontributit të tyre në këtë aksion të Komunës së Gostivarit, në terren ishte edhe kryetari Nevzat Bejta, bashkë me bashkëpunëtorët e tij dhe me drejtorin e Ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Memedali Xhaferi. Kryetari Bejta tha se komuna e Gostivarit do të përkujdeset për natyrën në Gostivar dhe do pastrohen deponitë e egra të krijuara në periudhën e shkuar. 
Lexo më shumë...
 
NP “Komunalec” u shpërndanë Kosha për hedhjen e mbeturinave institucioneve publike

kosha_plehrash_10_05_2013_(1).jpg

Gostivari, 10 Maj 2013
 
Ndërmarrja Publike “Komunalec”, filloi me aksionin për shpërndarjen e koshave për plehra nëpër institucionet publike. Aksioni nisi nga Muftinia e Bashkësisë Fetare Islame në Gostivar, duke vazhduar më pas në objektin e Kishës së qytetit, shkollën “Bashkimi”, Spitalin e qytetit “Ferid Murad” dhe në institucionet tjera. 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta dhe drejtori Xhaferi promovuan kamionin për pastrimin e borës me vlerë 94 mijë eu

kamion_10_05_2013_(17).jpg

Gostivari, 10 Maj 2013
 
Komuna e Gostivarit vazhdon me furnizimin me pajisje për ndërmarrjen Publike “Komunalec”. U promovua kamioni i ri për pastrimin e borës, i cili mund të shërbeje edhe për nevojat tjera të ndërmarrjes. Promovimin e bëri kryetari i Komunës së Gostiavrit, Nevzat Bejta dhe drejtori i NP “Komunalec”, Memedali Xhaferi. Kryetari Bejta me furnizimin me pajisje themelore për mirëmbajtje e higjienës dhe pastërtisë së qytetit, qytetarëve do tu krijohet ambient më i pastër dhe një lëvizje më e mirë në çdo stinë. 
Lexo më shumë...
 
Pas trembëdhjetë viteve do të ndërtohen 70 banesa sociale në Komunën e Gostivarit

banesat_sociale_02_05_2013_(8_).jpg

Gostivar, 2 Maj  2013
 
Në Komunën e Gostivarit në pjesën e dytë të këtij viti, pritet të filloje ndërtimi i banesave sociale që do të jetë investimi i parë në këtë qytet pas trembëdhjetë viteve. Banesat do të ndërtohen nga Shoqata Aksionare për ndërtimin dhe menaxhimin e banesave dhe lokaleve të Republikës së Maqedonisë. 
 
Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577683