Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Për herë të parë Gostivari me kamion për pastrimin e kanalizimeve me vlerë 250 mijë euro

30_05_2013_kamion_(7).JPG

Gostivar, 30 Maj 2013
 
Për herë të parë ndërmarrja publike “Komunalec”, e Gostivarit është pajisur me kamion për pastrimin e sistemit të kanalizimeve fekale dhe atmosferike. Bëhet fjalë për kamion me vlerë mbi 250 mijë euro, kurse mjetet për blerjen e këtij kamioni janë siguruar nga Kredia e Bankës Botërore. 
 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta vizitoi shkollën e mesme teknike, do të investohet në ngritjen e vlerës

30_05_2013_industriale_(10).JPG

Gostivar, 30 Maj 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta i shoqëruar nga Shefi i Kabinetit, Bashkim Hasani, përgjegjësi i Arsimit, Qeramedin Selimi dhe përgjegjësi në Sferën e Urbanizmit, Jeton Salija qëndruan në shkollën e mesme teknike komunale “Gostivar”. Ata u priten nga drejtori Abdulhadi Sallmani dhe zëvendësit e tij. 
Lexo më shumë...
 
Rikonstruohet rruga në afërsi të gjykatës me vlerë 1.5 milion denar

29_05_2013_rruga_vll_gjinoski_(3).JPG

Gostivar, 29 Maj 2013
 
Filloi rikonstruimi i rrugës në Bulevardin “Vëllezërit Gjinoski”, në afërsi të Gjykatës në Gostivar. Rruga do të rikonstruohet në të dyja anët, me gjatësi 200 metra. Vlera e investimit është një milion e gjysmë denar dhe të financohet me mjete të Komunës së Gostivarit. 
Lexo më shumë...
 
Nënshkruhet marrëveshje për organizimin e transportit midis Gostivarit dhe Vrapcishtit

29_05_2013_gostivar_vrapcisht_(1).JPG

Gostivar, 29 Maj 2013
 
Për herë të parë Komuna e Gostivarit dhe Komuna e Varpçishtit si dy komuna fqinje kanë nënshkruar marrëveshje për organizimin e përbashkët të linjës transportuese të udhëtarëve. Marrëveshjen e nënshkruan dy kryetarët e të dyja komuna, Nevzat Bejta dhe Bajram Kadrija. 
 
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta priti ambasadorin dhe zëvendës ambasadorin e Çekisë

28_05_2013_bejta_ceki_(3).JPG

Gostivar, 28 Maj 2013
 
Për vizitë në Komunën e Gostivarit qëndruan ambasadori dhe zëvendës ambasadori i Republikës së Çekisë në vendin tonë, Miroslav Ramesh dhe Milan Fisher të cilët u takuan me kryetarin e komunës, Nevzat  Bejta. 
 
Vazhdimi i bashkëpunimit dhe realizimi i projekteve që financohen nga ambasada Çeke, u biseduan në takimin midis kryetarit Nevzat Bejta dhe ambasadorit Milan Fisher.  
Lexo më shumë...
 
Kryetari Bejta takoi përfaqësuesit e Bankës Islame për Zhvillim

28_05_2013_bejta_bi_(11).JPG

Gostivar, 28 Maj 2013
 
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Beja priti në një takim pune përfaqësuesit e Bankës Islamike për Zhvillim, të udhëhequr nga Diab Karrar Ahmed Karrar, Mohamed Ahmed Salem dhe Volkan Çalen. Bashkë me përfaqësuesit e BI-së, ishin edhe udhëheqësia e Muftinisë së Bashkësisë Fetare Islame në Gostivar, në krye me muftiun Shaqir ef. Fetahu. 
Lexo më shumë...
 
Nis ndërtimi i trotuarit në aksin rrugor Çegran – Forinë me vlerë 12 milion denar

27_05_2013_trotuari_cegran_forine_(5).JPG

Gostivar, 27 Maj 2013
 
Filloi  ndërtimi i trotuarit nga hyrja e fshatit Forinë e deri në përfundim të fshatit Çegran. Në ceremoninë e fillimit të punëve mori pjesë edhe Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe banorët e të dyja fshatrave. 
Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577664