Skip to content
.:
Komuna e Gostivarit
Kryetari Nevzat Bejta për vizitë zyrtare në Turqi
15_06_2013_bejta_turqi_(1).JPG Komuna e Gostivarit nder themelueset e Asociacionit ndërkombëtar të përfaqësuesve territorial

Stamboll, 15 Qershor 2013


Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta këto ditë është duke qëndruar në Republikën e Turqisë me ftesë të Asociacionit të qeveritarëve turk. Në kuadër të vizitës së tij, pas nënshkrimit solemn të deklaratës për themelim të Asociacionit ndërkombëtar të përfaqësuesve territorial të shteteve, Kryetari i komunës së Gostivarit pati takim zyrtar me Ministrin e Punëve të Brendshme të Turqisë Muammer Guler në rezidencën e tij.
Lexo më shumë...
 
U aprovua vendimi për themelimin e Shkollës së Mesme të Medicinës dhe për shkollën e Forinës
Gostivar, 12 Qershor 2013

Këshilli i Komunës së Gostivarit mbajti Seancën e tretë të radhës me 35 pika të rendit të ditës. Me shumicë votash u aprovua propozim vendim për themelimin e Shkollës së Mesme Komunale të Medicinës, si dhe propozim aktvendim për formimin e Komisioni për të kryer përgatitjet për fillimin e punës së Shkollës Fillore në fshatin Forinë.

12_06_2013_seanca_III_(10).JPG

Lexo më shumë...
 
Asfaltohen dy krahët e rrugës në afërsi të Gjyqit në Gostivar
11_06_2013_rruga_gjyqi (1).JPGGostivar, 11 Qershor 2013

U promovua asfaltimi i dy krahëve të rrugës në Bulevardin “Vëllezërit Gjinoski”, në afërsi të Gjyqit në Gostivar.

Punët janë kryer në afatin e paraparë dhe janë bërë sipas standardeve të cilët kërkohen, e jo si më herët kur rrugët gërvishteshin dhe shtrohej i njëjti asfalt.
Lexo më shumë...
 
Iniciativë rinore “Për qytetin tim”, ngjyrosen trafostacionet në Gostivar
11_06_2013_trafo_(4).JPGGostivar, 11 Qershor 2013

Të rinjtë e Gostivarit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, të mbështetur edhe nga profesorët e artit dhe Komuna e Gostivarit, kanë marr iniciativë për lyerjen e trafostacioneve në Gostivar. Aksioni filloi nga trafostacioni në qendër të qytetit ku i pranishëm ishte edhe kryetari Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, nxënësit vullnetar dhe profesorët e artit.
Lexo më shumë...
 
Nisi sanimi dhe mbushja e gropave nëpër rrugët e Gostivarit
08_06_2013_gropat_5.jpgGostivar, 8 Qershor 2013

Ka filluar aksioni për sanimin dhe mbushjen e gropave goditëse nëpër rrugët lokale të Gostivarit. Aksioni nisi nga rruga Beliçica dhe realizohet nga Ndërmarrja Publike “Komunalec”, me punëtoret dhe pajisjet e vetë ndërmarrjes.
Lexo më shumë...
 
Kryetari Nevzat Bejta në shënimin e 135 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit
10_06_2013_lidhja_e_prizrenit_(3).jpgPrizren, Republika e Kosovës, 10 Qershor 2013

Me ftesë të Kryetarit të Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja, kryetari i Kominës së Gostivarit, Nevzat Bejta merr pjesë në shënimin e 135 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.
Lexo më shumë...
 
Filloi ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës në Debresh me vlerë 100 mijë euro
07_06_2013_debresh_(3).JPGGostivar, 7 Qershor 2013

Nisi rregullimi dhe ndërtimi i rrugës lokale në fshatin Debresh, në anën që lidh këtë fshat me Zdunjën dhe pjesët tjera të Gostivarit. Asfaltimi i rrugës do të financohet me mjetet nga Kredia e Bankës Botërore. Vlera e dedikuar për realizimin e këtij projekti  është 100 mijë euro. Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta bashkë me banorët e fshatit Debresh shënuan fillimin e punëve për ndërtimin e rrugës në këtë fshat.
Lexo më shumë...
 
<< Fillim < Mëparshme 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Vijuesi > Fundi >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522716