Skip to content
.: Lajme nga Komuna Shkolla fillore “Ismail Qemali”, shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit, kryetari Bejta: Sot është një ditë e veçantë për shoqërinë shqiptare
Shkolla fillore “Ismail Qemali”, shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit, kryetari Bejta: Sot është një ditë e veçantë për shoqërinë shqiptare PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 28 Nëntor – 2016Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 15

Këngë për 28 Nëntorin, ditën e flamurit, valle me motive kombëtare, recitale kushtuar Shqipërisë dhe Flamurit kombëtar. Me program të begat kulturor dhe artistik të përgatitur nga nxënësit dhe mësimdhënësit, Shkolla Fillore “Ismail Qemali” në Gostivar shënoi patronatin dhe ditën e flamurit kombëtar, 28 Nëntorit.

Në këtë eveniment të organizuar nga drejtoria e shkollës, i pranishëm ishte kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, z. Bashkim Hasani dhe drejtuesit e Departamentit për Arsim, Kulturë dhe Sport.

“Sot është një ditë e veçantë për shoqërinë shqiptare. Është dita e krijimit të shtetit shqiptar. Kjo datë historike na solli në fitore të reja. Kemi krijuar shtetin e dytë, kurse ne në Maqedoni punojmë për barabarësi të plotë. Të gjitha shkollat e Komunës së Gostivarit organizojnë manifestime për Ditën e flamurit, por unë zgjodha të jem në mesin tuaj, sepse, shkolla e juaj e mban emrin e njeriu që solli dritë në shoqërinë shqiptare, themeluesin e shtetit shqiptar, Ismail Qemali”, tha mes të tjerash Ahmeti.

Me rastin e patronatit të shkollës fillore “Ismail Qemali”, drejtoria kishte ftuar veteranët e arsimit dhe bashkë me mësimdhënësit në detyrë morën pjesë në një koktej modest të mbajtur në sallën e mësimdhënësve.

Me respekt;

Shërbimi për Informim – Komuna e Gostivarit

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 1

 

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 2

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 3

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 4

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 5

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 6

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 7

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 8

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 9

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 10

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 11

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 13

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 15

Shkolla fillore Ismail Qemali shënoi patronatin dhe Ditën e Flamurit 16

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682165