Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore
Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 27 Nëntor – 2016Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 1

Komuna e Gostivarit është ndër institucionet kryesore që ndihmon zhvillimin e jetës kulturore në qytetin e Gostivarit. Me këtë motiv, drejtoria e Qendrës për Kulturë shpërbleu kryetarin e Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta me çmimin e karrierës, pikërisht për mbështetjen e parezervë të aktiviteteve kulturore.

Ndarja e çmimit u bë gjatë manifestimit dedikuar ditës së flamurit kombëtar “28 Nëntorit”. Drejtori, z. Luan Zenku potencoi që gjitha aktivitetet e Qendrës për Kulturë në Gostivar, janë realizuar fal mbështetjes së Komunës së Gostivarit dhe Ministrisë së Kulturës, andaj kryetari Nevzat Bejta dekorohet me këtë çmim më se të merituar.

Gjatë manifestimit, çmime për zhvillim të jetës kulturore në qytetin e Gostivarit u ndanë edhe për dy Shoqëritë Kulturore Artistike të qytetit, “Jahi Hasani”, dhe “Lulet e Malësisë”, ndërsa si Ansambël nikoqir i manifestimit, çmim u nda edhe për Ansamblin e Këngëve dhe Valleve “Emin Duraku”, nga Shkupi.

Krahas shoqërive kulturore, çmim i karrierës u nda edhe për veteranët e kulturës gostivarase, z. Harulla Volina, z. Maksut Dehari dhe piktori i mirënjohur z. Meli Zenku. Nga qytetet jashtë Gostivarit, me çmimin e karrierës u dekoruar veterani i gazetarisë shqiptare, z. Qani Mehmeti.

Me rastin e manifestimit “28 Nëntori”, në skenën e Qendër për Kulturë në Gostivar performuan Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Emin Duraku, Besiane Mehmeti dhe Shkodran Tolaj, si dhe solistët gostivaras Ylber Limani, Nebi Halili, Feti Selimi dhe Albina Bekteshi.

Para koncertit festiv, në sallën e vogël të Qendrës për Kulturë në Gostivar, i mbajt koncerti klasik nga grupi “Prishtina Bras”. Aktivitetet për festat e nëntorit organizohen nga Qendra për Kulturë me mbështetje financiare të Komunës së Gostivarit dhe Ministrisë së Kulturës.

Me respekt;

Shërbimi për Informim – Komuna e Gostivarit

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 2

 

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 3

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 5

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 9

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 11

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 14

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 15

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 18

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 19

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 20

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 25

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 27

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 28

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 29

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 31

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta dekorohet me çmimin e karrierës për kontributin e tij në zhvillimin e jetës kulturore 30

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522763