Skip to content
.: Lajme nga Komuna Bejta ua shtroi rrugën me asfalt, banorët e presin me tupana dhe zurle
Bejta ua shtroi rrugën me asfalt, banorët e presin me tupana dhe zurle PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 25 nëntor – 2016Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 8

Banorët e lagjes “Banjeshnica”, kanë pritur me tupana dhe zurle kryetarin e Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, i cili bashkë me shefin e kabinetit, z. Bashkim Hasani vizitoi këtë lagje për të inauguruar rrugën e asfaltuar.

Në një atmosferë festive, kryetari Bejta vuri në dukje që brenda vitit u bë asfaltimi i rrugës që lidh këtë lokalitet me fshatrat Turçan i Vogël dhe Turçan i madh.

“Rruga është e gjatë mbi 650 metra, kurse e gjerë katet metra. Vlera e Investimit është mbi 2 milion e 700 mijë denarë. Kjo rrugë do tu shërben jo vetëm banorëve të kësaj rruge, por edhe qytetarëve të vendbanimeve të tjera për rreth dhe do të shfrytëzohet si rrugë altnernative për lëvizje drejt qytetit në periudha kur krijohen tollovi dhe radhë të gjata në rrugët kryesore. Dëshiroj tu falenderoj banorëve të lagjes për këtë mikëpritje të përzemërt. Kjo na inkurajon të vazhdojmë me punë pandrërrerje”, tha mes tjerash kryetari Bejta.

Banorët e lagjes thanë se kanë pritur 50 vite që se u popullua lagja që të asfaltohet kjo rrugë, prandaj realizimi i premtimit elektoral nga kryetari Nevzat Bejta, është i një rëndësie të veçantë për gati 180 shtëpi të kësaj lagje.

Në anën tjetër të lagjes, po ashtu, u bë instalimi i ndriçimit publik. Janë vendosur gjithsej 24 shtylla dhe janë vendosur drita të njohura si “Led”, prej 100 W. Bëhet fjalë për projekt prej 1.650.000 denarë të ndara nga buxheti i Komunës së Gostivarit.

Me instalimin e ndriçimit publik dhe asfaltimin e rrugës, kjo pjesë e qytetit që ishte lënë pas dore me dekada të tëra, tha kryetari Betaj, është bërë pjesë e urbanizuar e qytetit të Gostivarit.

Me respekt;

Shërbimi për Informim – Komuna e Gostivarit

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 1

 

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 2

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 3

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 4

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 5

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 6

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 8

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 9

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 10

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 11

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 12

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 13

Bejta ua shtroi rrugën me asfalt banorët e presin me tupana dhe zurle 14

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522767