Skip to content
.: Lajme nga Komuna Letër falënderuese nga ambasadorja e Gjermanisë në Maqedoni
Letër falënderuese nga ambasadorja e Gjermanisë në Maqedoni PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar , 18 Nëntor 2016Ambasadorja gjermane zonj. Christine Althause vizitoi Komunën e Gostivarit 4

I nderuari kryetar, zotëri Bejta,
I nderuari përfaqësues i OJQ “ECRTS”
Të nderuar drejtorë të shkollave fillore “Mustafa Kemal Ataturk” dhe “Përparimi”
Të respektuar koordinator të gjitha aktiviteteve të projekteve të muajve të kaluara,
Të nderuar bashkëpunëtor nga kabineti i Komunës së Gostivarit,
Në emër të Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë, D-r, Kristina D Althauzer dhe në emër të sektorit për ekonomi në Ambasadë, ju shprehim falënderim të madh për organizimin e mrekullueshëm të ditës së djeshme, profesional dhe pranimit miqësor dhe mikpritjen në Komunën e Gostivarit. 

Ambasadorja u falënderon për pranimin në kabinet, vizitën në EU Info Qendrën dhe vizitat në shkollat në Gostivar dhe Çegran, ku kishte mundësi të takohet me shumë njerëz dhe të fiton përshtypje të bukura për qytetin dhe rrethinën.
Do të na vinte mirë të dëgjojmë kur Shkolla Fillore “Mustafa Kemal Ataturk” do të fillon me punë në objektet e rinovuara, dhe shkolla fillore “Përparimi”, të fillon të pranon fëmijët të moshës parashkollore në hapësirat e vete të adaptuara.

Ju urojmë edhe në të ardhmen shumë sukses dhe shpresojmë se përmes projekteve tona të vogla, të paktën të kemi kontribuar sadopak në përmirësimin e kushteve dhe kualitetet të jetës të njerëzve në Komunën e Gostivarit.
Me respekt;
me propozim të D-r Althauzer.

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682203