Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez, z. Wouter Plomp
Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez, z. Wouter Plomp PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

 Gostivar, me 8 Nëntor – 2016Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 8

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta priti në takim në kabinetin e tij, ambasadori e Republikës së Holandës në Republikën e Maqedonisë, z. Wouter Plomp.

Me këtë rast, kryetari Nevzat Bejta ambasadorin Plomp e njoftoi me historikun e qytetit të Gostivarit, investimet e realizuara dhe ata që janë në vijim e sipër, si dhe plan – projektet që parashikohen të realizohen në periudhën në vazhdim.

“E njoftova ambasadorit Plomp që Gostivari dallohet nga qytetet e tjera të Maqedonisë, nga fakti që ka një mozaik shumë të mrekullueshëm multietnik dhe religjioz ku jetojnë në harmoni të plotë shqiptarët, maqedonasit, turqit, romët dhe bashkësi të tjera etnike. Me ish ambasadoren e Holandës, zonjën Simone Filipini kemi pasur bashkëpunim të mrekullueshëm dhe i shpreha gatishmëri ambasadorit aktual, z. Wouter Plomp për thellimin e bashkëpunimit. Ambasadori Plomp më gëzoi kur më njoftoi që kishte vizituar Gostivarin edhe më herët dhe kishte përshtypje shumë pozitive. Me nostalgji më tregoi për vizitën që kishte pasur në fshatin Vërtok dhe për përgatitjen e mrekullueshme të ushqimeve nga peshku”, tha kryetari Bejta.

Takimi ishte shumë miqësor dhe frytdhënës. U bisedua për shumë çështje aktuale, për procesin e ardhshëm zgjedhor që detyrimisht duhet të jetë ligjor, demokratik si dhe të besueshme e të pranueshme nga të gjitha palët.

Me respekt;

Shërbimi për Informim – Komuna e Gostivarit

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 1

 

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 5

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 6

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 8

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta takoi ambasadorin holandez z. Wouter Plomp 11

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522694