Skip to content
.: Lajme nga Komuna U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë
U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 20 Tetor – 2017U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 2

Nxënësit, mësimdhënësit dhe të punësuarit në shkollën fillore “Çajla” nga fshati Çajlë, shënuan patrionatin e shkollës.

Drejtoresha e shkollës, zonj. Hava Elezi – Sadiku, theksoi para të pranishmëve se përgjegjësia e të gjithëve për përkujdesje ndaj këtij tempulli të diturisë është e madhe dhe duhet të bartet ndër breza.

“Jemi ne ata që na pret kjo shkollë dhe jemi ne ata që e sakrifikojmë mundin dhe djersën për të nxjerrë në dritë brezat e ardhshme të këtij fshati. Përgjegjësia jonë është e madhe por bashkë me mbështetjen e institucioneve përgjegjëse, kuadrit mësimdhënës dhe ju prindërve të nderuar, do të ia dalim”, u shpreh Elezi – Sadiku.

Të pranishëm në këtë manifestim ishin përfaqësues të Departamentin për Arsim, Kulturë dhe Sport të komunës së Gostivarit, dhe mysafir të tjerë.

Përvjetori i shkollës u shënua me një manifestim kulturor dhe artistik të përgatitur nga nxënësit dhe nën përkujdesje të mësimdhënësve të shkollës.

Shërbimi për informim

U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 1

U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 2

U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 3

U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 4

U shënua 17 vjetori i pavarësimit të shkollës fillore të fshatit Çajlë 5

 

 

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577646