Skip to content
.: Lajme nga Komuna Përurohet objekti i medresesë, Bejta: Sjelltë sa më shumë dije e sa më shumë dashuri për Zotin
Përurohet objekti i medresesë, Bejta: Sjelltë sa më shumë dije e sa më shumë dashuri për Zotin PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 27 Shtator – 2017Përurohet objekti i medresesë 1

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta ishte i pranishëm në hapjen solemne të objektit të Shkollës së Mesme Islame – Medreseja e vajzave “Isa Beu”, në Gostivar.

“Ju uroj ta gëzoni Medresenë e re e sjelltë sa më shumë dije e sa më shumë dashuri për Zotin. Ky objekt i ri tregon rëndësinë e rolit të gruas dhe emancipimit të saj dhe unë e përgëzoj Muftininë për punën e saj të admirueshme. ka nevojë për kontributin dhe mesazhet e dashurisë së fesë sonë islame. Shkolla juaj sot, është një tjetër provë e punës së tyre të admirueshme”, ishte fjala përshëndetëse e Kryetarit Bejta.

Për kontributin e dhënë në ndërtimin e këtij tempulli të diturisë, krahas ndarjes së mirënjohjes, falënderim publik ndaj Bejtës bënë drejtuesit e Bashkësisë Fetare Islame dhe Medresesë “Isa Beu”.

Shërbimi për informim

Përurohet objekti i medresesë 2Përurohet objekti i medresesë 3

Përurohet objekti i medresesë 4

Përurohet objekti i medresesë 5

Përurohet objekti i medresesë 6

Përurohet objekti i medresesë 7

Përurohet objekti i medresesë 8

Përurohet objekti i medresesë 9

 

 

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577652