Skip to content
.: Lajme nga Komuna Miratohen 4 milion euro për furnizim më të mirë me ujë në Gostivar
Miratohen 4 milion euro për furnizim më të mirë me ujë në Gostivar PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar , 26 Shtator 2017Sitemi i ujit

Sekretariati Zviceran për Çështjet Ekonomike miratoi 4 milion euro për furnizim më të mirë me ujë në Gostivar.
Me 20 milionë euro do të ndërtohet rrjeti i ujësjellësit dhe kanalizimit në mbi 20 komuna në vend.

Ministri i transportit dhe lidhjeve, Goran Sugarevski paralajmëroi një cikël të ri investimesh - gjatë mandatit të tij mbulimi me rrjetin e kanalizimeve, prej 18 do të rritet në 40 përqind.

Realizimi i projekteve do të fillojë në fund të dhjetorit ose në fillim të janarit të vitit të ardhshëm.

Shërbimi për informim

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577657