Skip to content
.: Lajme nga Komuna U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki, banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta
U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki, banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 12 Shtator - 2017U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  10

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta bashkë me banorët e lagjes Mllaki në Gostivar, inauguruan një nga rrugicat e kësaj lagje të rregulluar me pllaka bekatoni.
Lagja Mllaki, tha Kryetari Bejta, llogaritet si një nga lagjet periferike më të rëndësishme të qytetit.
“Në katër vitet e kaluara realizuam shumë projekte në këtë lagje dhe sot promovojmë rrugicën e gjashtë të shtruar me pllaka bekatoni.

“Në vitin 2015 rregulluam pesë rrugica të lagjes. Ndërtuam kanalizimin atmosferik në një pjesë të lagjes, ndriçimin publik, ndërtimin e trotuareve dhe në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike Rrugët e Maqedonisë u asfaltua rruga kryesore që kalon nga kjo lagje. Për lagjen Mllaki kemi paraparë edhe shumë projekte të tjera, dhe besoj që në vitet në vazhdim do t’i realizojmë të gjitha. Banorët e lagjes Mllaki meritojnë të jetojnë në kushte bashkëkohore”, tha Kryetari Bejta.
Banorët e lagjes u shprehen mirënjohës për fjalën e mbajtur nga i pari i komunës së Gostivarit.

“Jetoj në këtë lagje nga viti 1986. U bën 31 vite dhe kemi jetuar me balt e pluhur para shtëpisë. Kryetari e tha fjalën dhe e mbajti, sot e kemi rrugën e rregulluar. Për lagjen tonë ka bërë shumë punë. Kryetari e njeh çdo pëllëmbë të qytetit, të tjerët as që e din se ekzistojmë”, u shpreh banori i lagjes, Feim Tahiri.
Banori tjetër, Rami Selimi potencoi që me këtë investim merr fund brenga e banorëve të kësaj pjese të qytetit.

“Na instaloi ndriçimin publik, rruga u rregullua. Kryetari çdoherë ka pas durim të dëgjon hallet tona dhe të njëjtat t’i realizoje”, u shpreh Selimi, i cili me vite të tëra ka jetuar në Bosnje dhe ditët e pleqërisë ka vendosur t’i jeton në vendlindje, ku dhe e ndjen rehatin shpirtërore.
Rrugica është e gjatë gati 350 metra. Hapësira e rregulluar është rreth 1700 metra katrorë kurse vlera e investimit është rreth 30 mijë euro. Pjesa më e madhe e rrugicës është e gjerë 5 metra.

Shërbimi për informim

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  2

 

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  3

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  4

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  5

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  6

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  7

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  9

U përurua rrugica e gjashtë e rregulluar në lagjen Mllaki banorët shprehin mirënjohje për Kryetarin Bejta  10

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522683