Skip to content
.: Lajme nga Komuna Takim futbolli Komunë - Dutllëk, Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive
Takim futbolli Komunë - Dutllëk, Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 9 Shtator – 2017Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 10

Në terrenin sportiv të Shkollës së Mjekësisë, u zhvillua një ndeshje futbolli mes punonjësve të Komunës së Gostivarit dhe lagjes Dutllëk. Në aktivitet ishte edhe kryetari i Komunës Nevzat Bejta.

Duke falënderuar pjesëmarrësit, Bejta tha se Komuna ka promovuar gjithmonë vlerat pozitive të sportit dhe aktiviteteve të të rinjve.

"Këtë ndeshje po e zhvillojmë në terrenin sportiv të shkollës së mjekësisë. Me kënaqësi kujtoj të rinjtë dhe qytetarët që si ky terren sportiv, të cilin e inauguruam së bashku vitin e kaluar, ka disa në qytet e në fshatra. Të rinjtë dhe të jetuarit shëndetshëm janë të rëndësishëm," tha z. Bejta.

Kryetari i Komunës njoftoi se aktivitete të tilla do të vazhdojnë në Gostivar.

"Do ta vazhdojmë këtë turne edhe në terrene të tjera sportive që, së bashku, kemi ndërtuar apo rikonstrkutuar. Ftojmë të rinjtë dhe gjithë qytetarët t'i përdorin," tha Kryetari i Komunës.

Ndeshja mes punonjësve të Komunës dhe lagjes Dutllëk përfundoi me rezultatin 5 me 4 në favor të ekipit nga administrata e Komunës së Gostivarit.

Shërbimi për informim

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 1

 

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 2

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 3

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 4

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 5

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 6

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 7

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 8

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 9

Takim futbolli Komunë - Dutllëk Bejta fton të rinjtë të përdorin terrenet sportive 10

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522677