Skip to content
.: Lajme nga Komuna Klubi i Shahut Gostivari, vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta
Klubi i Shahut Gostivari, vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 23 Gusht - 2017Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 4

Në një takim në zyrën e Kryetarit të Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, anëtarë të kryesisë së Klubit të Shahut Gostivari kanë dhuruar sot simbole të Klubit, në shenjë mirënjohjeje për mbështetjen e Komunës ndaj aktiviteteve të tyre.

Mysafirët i dhuruan kryetarit Bejta një tablo shahu dhe një maice me logon e klubit.

Në takim u hodh gjithashtu ideja për krijimin e këndit të shahut në ambient të hapur në qytetin e Gostivarit. Z. Bejta premtoi se ideja do të konkretizohet si pjesë e programit zgjedhor për t'u realizuar në mandatin e ri.

Ai tha se Komuna e Gostivarit do të vazhdojë të mbështesë organizimet e artit dhe ato sportive.

Gjatë takimit u zhvillua edhe një lojë shahu mes Kryetarit Bejta dhe një prej anëtarëve të Klubit.

Shërbimi për informim

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 1

 

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 2

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 3

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 4

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 5

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 7

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 8

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 10

Klubi i Shahut Gostivari vizitë mirënjohjeje për Kryetarin e Komunës Bejta 11

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522778