Skip to content
.: Lajme nga Komuna Art në zyrën e Bejtës
Art në zyrën e Bejtës PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 3 Gusht – 2017Art në zyrën e Bejtës 1

Me iniciativë të Shoqatës Draudacum, është stolisur me vepra arti zyra e Kryetarit të Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta.

Punimet artistike janë vepra të krijuara nga artistët pjesëmarrës të Kolonisë Aritstike Gostivari - 2017.

Në shenjë respekti dhe mirënjohjeje për përkrahjen e gjithanshme të organizimit të Kolonisë Aritistike për vite me radhë, organizatorët për çdo vit Komunës së Gostivarit i dhurojnë punime nga Kolonia Artistike. Këtë vit, punimet u vendosën në zyrën e Kryetarit të Komunës.

Drejtuesit e shoqatës, Reshat Ameti, Xhelil Rufati dhe Xhezair Rexhepi u kujdesën personalisht për vendosjen e veprave në muret e zyrës së Kryetarit.

Shërbimi për informim

Art në zyrën e Bejtës 2

Art në zyrën e Bejtës 3

Art në zyrën e Bejtës 4

Art në zyrën e Bejtës 5

 

Art në zyrën e Bejtës 6

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577678