Skip to content
.: Lajme nga Komuna U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut, Bejta: Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë
U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut, Bejta: Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 9 Korrik – 2017U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 1

Në 20 vjetorin e ngjarjeve të Gostivarit, një delegacion i Komunës së Gostivarit i udhëhequr nga Kryetari, z. Nevzat Bejta dhe kryesuesi i Këshillit Komunal, z. Nasir Musliu bënë homazhe në vendprehjet e dëshmorëve të 9 Korrikut.

Në prononcimin për mediat, Kryetari, z. Nevzat Bejta u shpreh që: “Më 9 Korrik të vitit 1997 në Gostivar ndodhi një masakër e paparë në tokat shqiptare ku ranë tre dëshmorët e Kombit, Shpend Useini, Nazmi Saliu dhe Milaim Dauti.

“Unë jam prej politikanëve që them se më mirë është të pësojnë politikanët se sa qytetarët. Nuk besoj që do të lejojmë që dikush në të ardhmen t’i keqpërdore institucionet e shtetit për interesat e veta politike dhe për të mbuluar fëlliqësirat që i kanë bë gjatë qeverisjes së tyre. Besoj se ashtu siç kemi punuar, do të punojmë edhe në të ardhmen që amanetin e gjithë dëshmorëve ta qojmë në vend dhe tokat shqiptare të zhvillohen ashtu siç janë zhvilluar shtetet e Bashkimit Evropian dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës”, tha mes të tjerash Kryetari Bejta, duke shtuar që: ”Gostivari dhe tokat shqiptare janë pjesë e kontinentit të Evropës dhe nuk do të lejmë më që të përsëriten tragjeditë tek pjesëtarët e shoqërisë shqiptare”.

“Lavdi dëshmorëve të Kombit që ranë më 9 Korrik që sot Ne të kemi një jetë më të mirë, dhe besoj që në tridhjetë-vjetorin e rënies së tyre, Gostivari dhe tokat shqiptare do të jenë krejtësisht ndryshe. Ne si Komunë e kemi obligim që t’i nderojmë të gjithë dëshmorët e Kombit që flijuan jetët e tyre që Ne sot të jetojmë më mirë”, përfundoi Kryetari Bejta.

Kujtojmë që më 9 Korrik të vitit 1997 në qytetin e Gostivarit ndërhynë forcat policore për të larguar flamurin kombëtare prej para objektit të Komunës së Gostivarit. Për pasojë, u vranë tre qytetarë, kurse me qindra dhe mijëra të tjerë u rrahën brutalisht dhe u burgosën politikisht. Në mesin e tyre ishte edhe Kryetari aktual i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

Shërbimi për informim

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 2

 

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 3

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 4

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 5

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 7

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 8

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 9

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 10

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 11

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 12

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 13

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 14

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 15

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 16

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 17

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 18

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut Bejta Në Gostivar ndodhi një masakër e paparë 19

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522773