Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari Nevzat Bejta mori pjesë në ekspozitën e veprave nga Kolonia ndërkombëtare artsitike “Gostivari 2017”
Kryetari Nevzat Bejta mori pjesë në ekspozitën e veprave nga Kolonia ndërkombëtare artsitike “Gostivari 2017” PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 1 Korrik – 201719679721 10213641766786561 1728007966 n

Veprat e realizuara në kuadër të Kolonisë Ndërkombëtare Arstisike “Gotivari 2017”, e dymbëdhjeta me radhë, u eskpozuan sonte para artdashësve në Qendrën për Kulturë në Gostivar, ndërsa ngjartjen me praninë e tij e nderoi edhe kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

“Shpresoj se gjatë këtyre disa ditëve të qëndrimit tuaj në Gostivar, keni kaluar çate të bukura dhe se me vete do të bartni kujtime të mira nga qyteti ynë. Veprat të cilat i keni ekspozuar sonte, më lanë përshtypje shumë të mirë dhe uroj që edhe vitin e ardshëm sërish të jeni mysafirët tanë dhe të krijoni vepra të këtilla të cilat do na mbeten si kujtim i bukur”, tha kyretari Nevzat Bejta në fajlën e tij përshëndetëse për artsitët figurativë të ardhur nga vendi dhe shumë shtete të botës.

Kryetari Bejta, uroi organizatorët e këtij eventi të rëndësishëm artistik, duke theksuar angazhimin e SHAFM “Draudacum” me në krye profesorin Resha Ameti, por edhe të gjithë ata që kontribuan në mbarëvajtjen e kolonisë ndërkombëtare arstitike.

“Komuna e Gostivarit do të vazhdojë të mbështesë ngjarjet kulturore në të gjitha sferat, e sidomos në fushën e artit figurativ ku qyteti ynë prin edhe para shumë qyteteve më të mëdha në rajon. Mbështetja jonë do të jetë akoma më e madhe në të ardhmen”, nënvizoi kryetari Bejta.
Kryetari I SHAFM “Draudacum”, Reshat Ameti, në fjalimin e tij falënderoi artsistët që iu përgjigjën festës për pjesëmarrje në këtë koloni, si dhe për veprat e vlefshme të realizuara gjatë saj. Ai falënderoi për mbështetjen kryetarin e komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, ndërsa bashkëpunotërt e tij i falënderoi për angazhimin maksimal për mbarëjatjen e kësaj kolonie.

Nga ana tjetër, kryetari iI këshiliit artistik të kolonisë “Gostivari 2017”, profesor Xhelil Rufati i njoftoi të pranishmit se janë realizuar34 vepra në teknika të ndryshme dhe në zhanre të ndryshme, duke fuilluar nga realizimi e deri në ekpresionizëm.
Organizatorët , po ashtu , ndanë certifikata për pjesëmarrësit, si dhe mirënjohje për ata të cilët ndihmuan në realizimin e kolonisë.

Shërbimi për informim

19553988 10213639730495655 4116164100992261586 n

 

19621849 10213641784587006 977432080 n

19622449 10213641770866663 1607136493 n

19622607 10213641786187046 527801862 n

19668260 10213641785467028 810356247 n

19679721 10213641766786561 1728007966 n

19691185 10213641784667008 1843218382 n

19691438 10213641776626807 1293528609 n

19692181 10213641768666608 1400856945 n

19702437 10213639731975692 4112034951335275381 n

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522751