Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen
Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 29 Qershor – 2017Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 7

Manifestimin për Ditën e Komunës së Gostivarit, 29 Qershorin, me praninë e tyre e kanë madhëruar edhe delegacionet nga Komuna e Smolenit (Republika e Bullgarisë) dhe Komuna e Stari Gradit (Sarajevë), me të cilat Komuna e Gostivarit ka nënshkruar aktin e binjakëzimit.

Gjatë qëndrimit të Gostivar, delegacionet u pritën nga Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta.

Fillimisht, Kryetari Bejta takoi delegacionin nga Komuna e Smolenit në përbërje: Ivan Todorov Peykov, Yordan Shtonov Shtonov, Mariana Milcheva Ivanova dhe Anastasiya Ivanova Staykova.

Delegacioni u njoftua nga Kryetari Nevzat Bejta me historikun e qytetit, zhvillimin infrastrukturor dhe planet për të ardhmen, ndërkaq pjesë e bisedës ishte thellimi i bashkëpunimit mes dy Komunave simotra në më tepër sfera.

Delegacioni nga Komuna e Smolenit, në emër të Kryetarit të Komunës, z. Nikolay Melemov falënderuan Kryetarin Nevzat Bejta për mikpritjen e përzemërt.

Takimet në kabinetin e Kryetarit vijuan me delegacionin nga Komuna e Stari Gradit. Delegacioni në përbërje Sanel Dragolovçanin dhe Samir Muhiç në emër të Kryetarit të Komunës së Stari Gradit, z. Ibrahim Haxhibajriç shprehen konsideratë për ftesën e bërë duke ftuar kryetarin Bejta që të merr pjesë në Ditën e Komunës që organizohet në Stari Grad të Sarajevës.

Delegacioneve nga Bullgaria dhe Bosnja, Kryetari Bejta u ndahu nga një pllaket me logon e Komunës së Gostivarit, ndërsa mysafirët në emër të Kryetarëve të Komunave që përfaqësonin, po ashtu, Kryetarit Bejta i dhuruan dhurata me simbole të traditës së tyre.

Shërbimi për informim

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen

 

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 2

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 4

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 5

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 6

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 8

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 9

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 10

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 11

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 12

Kryetari Bejta takoi delegacionet nga Komunat Stari Grad dhe Smolen 13

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522680