Skip to content
.: Lajme nga Komuna “Gostivar Future Music Festival”, solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras
“Gostivar Future Music Festival”, solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 29 Qershor – 2017Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  4

Dita e Komunës së Gostivarit, 29 Qershori po kalon në frymën e aktiviteteve të shumta festive. Aktiviteti i radhës ishte manifestimi kulturor “Gostivar Future Music Festival”, që organizohet nga Këshilli Rinor dhe me mbështetje financiare nga Komuna e Gostivarit.

“E dashura Rini e Gostivarit, mirëmbrëma dhe mirë se takohemi edhe këtë vit në sheshin e bukur të qytetit të Gostivarit. Sonte nuk jam këtu për të mbajtur fjalim, as Ju nuk jeni këtu për të më dëgjuar mua, por kemi ardhur që të ndjekim artistët e rinj të qyteti të Gostivarit. Ne bashkë, aq sa kemi mundur i kemi përkrahur deri tani, dhe aq sa mundemi së bashku do të vazhdojmë t’i përkrahim edhe në të ardhmen. Ju dëshiroj disponim të këndshëm dhe uroj të kaloni sa më bukur. Natën e mirë dhe mirë u takofshim vitin e ardhshëm”, tha Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta para të rinjve të tubuar në sheshin e qytetit në Gostivar.

Në këtë manifestim që synon promovimin e këngëtarëve të rinj nga Gostivari, performuan 9 pjesëmarrës. Duartrokitjet e publikut i fituan Mia Morina, Betime Zylali, DaLea, Erdem Sipahi, Nick Veljanovski, Pero Pandillovski, Beti Jovanovska, Elbar Mazhar dhe Jamezz Ivanovski, ndërkaq e interpretuan edhe këngën dedikuar Gostivarit “From Gostivar with Love”.

Shërbimi për informim

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  2

 

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  4

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  7

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  8

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  13

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  14

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  16

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  20

Gostivar Future Music Festival solli në skenë këngëtarët e rinj Gostivaras  23

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682200