Skip to content
.: Lajme nga Komuna Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Jahi Hasani
Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Jahi Hasani PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 28 Qershor – 2017Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 6

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta priti në kabinetin e tij një delegacion të Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Jahi Hasani, të kryesuar nga kryetari, z. Zani Memedi.

Me këtë rast, në Ditën e Komunës së Gostivarit, Kryetari Bejta ndahu mirënjohje për këtë Shoqëri për sukseset e arritura në prezantimin e kulturës, dokeve dhe traditës së anës së Gostivarit brenda dhe jashtë kufijve të shtetit.

Puna e juaj, tha kryetari Bejta, meriton çdo respekt pasi paraqet punën dhe përkushtimin e një ambasadori të mirëfillit të rajonit të Gostivarit dhe me gjerë, në skenat brenda dhe jashtë shtetit.

“I sigurova drejtuesit e Shoqërisë që mbështetja e Komunës së Gostivarit ndaj Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Jahi Hasani” do të vazhdon edhe në të ardhmen”, tha mes tjerash Kryetari Bejta, i cili shprehu bindjen që në të ardhmen bashkë me Ministrinë e Kulturës dhe Sektorin e Biznesit, do të jepet një kontribut më i madh në sigurimin e fondeve të mjaftueshme për këtë Shoqëri Kulturore – Artistike.

Kryetari i Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Jahi Hasani, z. Zani Memedi falënderi Kryetarin Bejta për vlerësimin e treguar, duke shtuar se Shoqata që përfaqëson edhe në të ardhmen do të jetë përfaqësuese e denjë e kulturës, traditës dhe dokeve kombëtare në festivalet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Shërbimi për informim

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 1

 

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 2

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 3

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 4

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 5

Vlerësohet puna e Shoqërisë Kulturore Artistike  SHKA Jahi Hasani 6

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682198