Skip to content
.: Lajme nga Komuna Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit, u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor
Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit, u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 28 Qershor – 2017Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 12

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit, 29 Qershorit, Komuna e Gostivarit ndau mirënjohje për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme që u shpallën nxënës gjenerate, si dhe nxënësit të gjitha komuniteteve që fituan vendet e para në gara të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

“Me rastin e Ditës së Komunës, vendosëm që të ndajmë mirënjohje për nxënësit e dalluar me sukseset e tyre. Në mesin tonë kemi nxënës gjenerate, nxënës që morën çmime të para në gara lokale, regjionale, nacionale dhe ndërkombëtare. Numri i tyre është gati 130 dhe kjo tregon që një pjesë e madhe e nxënësve të qytetit dhe vendbanimeve tona kanë treguar suksese të mëdha. Kjo na bën që të krenohemi të gjithë Ne”, tha Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta gjatë ceremonisë së mbajtur në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit.

Më vjen mirë, shtoi Kryetari Nevzat Bejta, që punët që i kemi bërë bashkë me mësimdhënësit, prindërit dhe drejtorët e shkollave, po na shpërblehen dhe ja tash i kemi edhe rezultatet e para.

“Kur Ju korrin suksese, ne krenohemi dhe nuk kursejmë as mjete financiare dhe as nga koha jonë për tu krijuar kushte sa më të mira. Uroj që nxënësit dhe profesorët e tyre që kanë punuar me mish e me shpirt, të vijojnë me sukseset e tyre”, vijoi tutje në fjalimin e tij, Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, i cili me këtë rast falënderoi drejtorët e shkollave, mësimdhënësit dhe mbi gjitha nxënës për angazhimin e treguar në procesin edukativo – arsimor.

Shërbimi për informim

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 2

 

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 3

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 4

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 5

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 6

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 7

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 8

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 9

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 11

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit u ndanë mirënjohje për nxënësit shembullor 12

 

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522664