Skip to content
.: Lajme nga Komuna Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh, Bejta: Objektet fetare asnjëhere nuk do të mbesin shkretë
Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh, Bejta: Objektet fetare asnjëhere nuk do të mbesin shkretë PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 12 Qershor – 2017Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 7

Me organizimin e një ceremonie solemne të dielën në fshatin Debresh u inaugurua objekti i Xhamisë së re “Rabia”, e ndërtuar me kontributin e banorëve të fshatit.

I pranishëm në këtë ceremoni ishte Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i cili para të pranishmëve shprehu lumturinë e tij që në kohën e qeverisjes së tij në territorin që mbulon Komuna e Gostivarit po ndërtohet shumë Xhamia të reja.

“Ndërtimi i objekteve fetare është një vlerë e madhe për shoqërinë tonë. Objektet fetare asnjëherë nuk do të mbesin shkretë. Xhamitë do të vizitohen sa të ketë besimtarë mbi tokë”, tha Kryetari Bejta i cili me këtë rast drejtuesve të Xhamisë dhe Muftinisë së Gostivarit u ndau lejen e ndërtimit, krahas vendimin që Bashkësisë Fetare Islame t’i dhurohet toka ku u ndërtua objekti i Xhamisë së Re.

Për kontributin e tij në zhvillimin e jetës fetare në territorin e Komunës së Gostivarit, mirënjohje publike shprehen kryetari i Bashkësisë Fetare Islame – BFI, z. Sulejman Rexhepi dhe Muftiu i Gostivarit, z. Shaqir Fetahu.

Në shenjë falënderimi për angazhimin e dhënë kryetarit Bejta iu nda mirënjohje nga prijësit e Bashkësisë Fetare Islame – BFI.

Shërbimi për Informim,
Komuna e Gostivarit

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 1

 

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 2

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 3

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 4

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 5

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 6

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 8

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 9

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 10

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 11

Inaugurohet Xhamia e re në fshatin Debresh Bejta Objektet fetare asnjëhere nuk ngelin shkretë 12

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577660