Skip to content
.: Lajme nga Komuna Zyrtare, binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup
Zyrtare, binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 10 qershor – 2017Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 3

Përmes një ceremonie solemne të mbajtur në sallën e Këshillit Komunal u zyrtarizua akti i binjakëzimit të Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup të Stambollit. Akti i nënshkrimit u bë nga krerët z. Nevzat Bejta dhe z. Remzi Ajdin.

Para të pranishmëve kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta potencoi që: “Me Komunën e Ejupit kemi pasur bashkëpunim të vazhdueshëm dhe ishte e natyrshme që të iniciojmë binjakëzimin mes dy Komunave”.

“Shfrytëzoj rastin ta falënderoj për mikpritjen e përzemërt Kryetari i Komunës së Ejupit, z. Remzi Ajdin gjatë vizitës sime në Turqi. Sot nënshkruam memorandumin për binjakëzimin e Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup të Stambollit. Me këtë Komunë kemi bashkëpunim shumë të mirë. Tani e disa vite organizojmë iftarin e përbashkët në qytetin e Gostivarit. Një arsye tjetër për binjakëzimin e dy komunave tona është se shumë banorë të Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup janë në raporte familjare dhe miqësore”, tha kryetari Bejta, i cili vuri në dukje që bashkëpunimi në të ardhmen do të fokusohet në shumë drejtime, siç është aspejti ekonomik, kulturor, sportiv dhe infrastrukturor.

Në këtë drejtm, Bejta tha që: “Kemi biseduar për shumë projekte dhe besoj që shumë shpejt do të fillon realizimi i kanalizimit për ujërat fekale në fshatin Banjicë”.


“Komuna Ejup do të financon sigurimin e pajisjeve kurse Komuna e Gostivarit do të kryen realizimin e punimeve në terren. Uroj që ky bashkëpunim të vazhdon edhe në të ardhmen dhe të jetë në dobi të qytetarëve tanë”, përfundoi Bejta.

Kryetari i Komunës Ejup, z. Remzi Ajdin u shpreh që akti i binjakëzimit do të forcon lidhjet mes dy Komunave dhe banorëve, duke shtuar që në Komunën Ejup jetojnë shumë banorë me prejardhje nga Gostivari dhe rrethina.

Shërbimi për Informim,
Komuna e Gostivarit

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 1

 

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 2

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 3

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 4

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 5

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 6

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 8

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 9

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 10

Zyrtare binjakëzohen Komuna e Gostivarit dhe Komuna Ejup 11

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577669