Skip to content
.: Lajme nga Komuna Grupi i fëmijëve të rritur në Kopshtet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor
Grupi i fëmijëve të rritur në Kopshtet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 7 Qershor – 2017Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 1

Me shfaqen e prezantuar në Qendrën për Kulturë në Gostivar, grupi i fëmijëve të rritur në tre çerdhet e Institutit Nacional Çerdhja për Fëmijë "Gëzimi fëmijëror", ka përmbyllur vitin dhe nga muaj Shtator do të fillojnë shkollimin në klasë të parë.

Manifestimi u ndoq nga një delegacion i Komunës së Gostivarit i drejtuar nga sekretarja, zonj. Ditmire Shehu.

Në manifestim morën pjesë një numër i madh i prindërve, ndërkohë që ciklin parashkollor e përmbyllën gjithsej 160 fëmijë nga në tre çerdhet e Institutit Nacional Çerdhja për Fëmijë "Gëzimi fëmijëror”, në Gostivar.

Kujtojmë që brena katër viteve të kaluara, u hap çerdhja e re ““Bletëzat”, në suaza të Institutit Publik – Kopshti për fëmijë “Gëzimi Fëmijërorë”. Po ashtu, u hapën edhe qendra ditore në lagjen “Fazanari” dhe fshatrat Forinë dhe Debresh, ndërkohë që shumë shpejt do të hapen qendra të tilla edhe në vendbanimet e tjera të Komunës së Gostivarit.

Shërbimi për informim;
Komuna e Gostivarit

Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 2

 

Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 4

Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 5

Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 8

Grupi i fëmijëve të rritur në Çerdhet e Gostivarit përfundoi ciklin parashkollor 9

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577663