Skip to content
.: Lajme nga Komuna Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës
Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Stamboll, me 30 Maj – 2017Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  7

Gjatë vizitës zyrtare në Republikën e Turqisë, kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta realizoi takim me kryetarin e Komunës Bajram Pasha të Stambollit, z. Atila Aydiner.

Gjatë takimit u diskutuan raportet dhe bashkëpunimi mes dy Komunave e që datojnë nga viti 2005 nga mandati i parë i kryetarit Bejta.

Në këtë drejtim u përmend bashkëpunimi për rindërtimin e Shkollës fillore periferike “Mustafa Kemal Ataturk”, në fshatin Banjicë, ndërkohë që u shikuan mundësitë për bashkëpunim edhe në të ardhmen.

Kryetari Bejta vuri në dukje që vizita ishte kthyes dhe në shenjë respekti për ndihmën e ofruar deri më tani.

Gjatë vizitës, tha kryetari Bejta, vizitova shumë qytetarë me prejardhje nga Gostivari e që jetojnë dhe veprojnë në Stamboll.

Komuna Bajram Pasha disa vite me radhë po organizon iftarin kolektiv në qytetin e Gostivarit. Kjo traditë do të vijon edhe sivjet dhe krahas Komunës Ejup, edhe Komuna e Bajram Pashës do të shtron iftare të përbashkët me qytetarët e Gostivarit.

Në fund të takimit, homologët këmbyen dhurata me simbolet e vendeve respektive.

Shërbimi për Informim
Komuna e Gostivarit

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  1

 

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  2

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  3

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  4

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  5

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  6

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  8

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  9

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Bajram Pashës  10

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2577659