Skip to content
.: Lajme nga Komuna Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja “Isa Beu”
Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja “Isa Beu” PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 4 Maj - 2017Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 7

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta ka marrë pjesë në ceremoninë e përcjelljes së gjeneratës së gjashtë të medresanteve të Medresesë "Isa Beu", paralelja e vajzave në Gostivar.

"Uroj gjeneratën e gjashtë të medresanteve të Gostivarit, duke u dëshiruar atyre që të vazhdojnë studimet universitare dhe të kontribojnë për shoqërinë dhe qytetin e Gostivarit", tha mes tjerash kryetari Bejta.

Myftiu i Gostivarit Shaqir Fetahu, në fjalimin para të pranishmëve në ceremoni, mes tjerash falënderoi kryetarin Nevzat Bejta për mbështetjen e dhënë në organizimin e jetës fetare dhe veçmas për funksionimin e Medresesë "Isa Beu", paralelja e vajzave në Gostivar.

Edhe drejtori i Medresesë "Isa Beu", Ibrahim Idrizi, shprehu falenderim deri te kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta për mbështetjen dhe kujdesin e treguar.

Në shenjë falënderimi, drejtuesit e Medresesë "Isa Beu", kryetarit Nevzat Bejta i ndanë mirënjohje, të cilën ia dhuroj kryetari Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë, Sulejman Rexhepi, ndërkaq, në shenjë respekti kryetari Bejta ndahu dhuratat për medresantet e diplomuara.

Në gjeneratën 2016 - 2017, mësimet i mbaruan 36 medresante. Shërbimi për Informim, Komuna e Gostivarit.

Shërbimi për Informim
Komuna e Gostivarit

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 1Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 2

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 3

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 4

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 5

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 6

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 7

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 8

Mirënjohje për kryetarin Nevzat Bejta nga Medreseja Isa Beu 9

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522744