Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryeparlamentari Talat Xhaferi, vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit
Kryeparlamentari Talat Xhaferi, vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, 28 Prill – 2017Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 7

Kryetari i Ri i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare pas emërimit në krye të dhomës ligjdhënëse, e bëri në Komunën e Gostivarit me ç’rast u prit nga kryetari i Komunës, z. Nevzat Bejta dhe administrata komunale.

“Për mua si kryetar komune, administratën komunale dhe qytetarët e Gostivarit sot është një ditë e veçantë për shkak se kryetari i ri i Parlamentit vizitën e parë zyrtare e bënë në Komunën e Gostivarit. Komuna e Gostivarit është vendlindja e kryetarit të ri të Parlamentit të Republikës së Maqedonisë”, u shpreh kryetari Bejta, duke shfrytëzuar nga rasti që kryeparlamentarit, z. Talat Xhaferi në emër të tij, administratës dhe qytetarëve të Gostivarit të ia uroj emërimin në këtë post shtetëror.

Kryeparlamentari Xhaferi me këtë rast përgëzoi qytetarët për gjakftohtësinë e treguar në momentet kritike që kaloi Maqedonia.

“Besoj që me mbështetjen e qytetarëve, do të arrijmë që të vendosim funksionimin e institucioneve ligjore ashtu siç parashohin normat ligjore. Falënderoj qytetarët që na besuan dhe duruan që deri në momentin kritik të vendosim të vejmë në funksion vullnetin e shumicës së qytetarëve të Maqedonisë përmes shumicës parlamentare”, tha kryeparlamentari Xhaferi, i cili uroi që deputetët e lënduar sa më shpejt t’i kthehen punës në Parlament.

Gjatë vizitës në Komunën e Gostivarit, kryeparlamentari Xhaferi u prit në mënyrë madhështore nga administrata komunale.

Shërbimi për Informim
Komuna e Gostivarit

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 1

 

 

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 2

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 3

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 4

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 5

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 6

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 7

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 8

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 9

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 10

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 11

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 12

Kryeparlamentari Talat Xhaferi vizitën e parë zyrtare e bëri në Komunën e Gostivarit 13

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522754