Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk
Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 26 Prill – 2017Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 4

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, z. Bashkim Hasani, dolën në terren dhe ndoqën nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk.

“Pas mbarimit të ndërtimit të rrugës dhe urës lidhëse mbi lumin Vardar, filluam punimet për riasfaltimin e rrugës kryesore në lagjen Dutllëk. Rruga ishte e dëmtuar në masë të madhe dhe pasi i kishim përmbyllur procedurat ligjore, kompania që fitoi tenderin filloi me punë. Besoj që brenda 15 apo 20 ditëve rruga do të jetë e kompletuar. Pas rregullimit të rrugës dhe me vënien në funksion të rrugës dhe urës së re, besoj që komunikacioni në pjesën qendrore të qytetit do të shkarkohet në masë të madhe”, potencoi në deklaratën për mediat kryetari Nevzat Bejta.

Gjatësia e rrugës është 1200 metra dhe do të riasfaltohen gati 10 mijë metra katror, ndërsa vlera e investimit është 8 milion e 500 mijë denarë ose rreth 140 mijë euro.

Me investimin e fundit, do të rregullohen rrugët që çojnë tek tre shkollat e mesme të qytetit, sepse, krahas rrugës kryesore ku graviton shkollat e mesme e ekonomisë, do të asfaltohen edhe rrugët ku gravitojnë dy shkollat e tjera komunale, Gjimnazi dhe Shkolla e mesme e Mjekësisë.


Shërbimi për Informim
Komuna e Gostivarit

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 1

 

 

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 2

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 3

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 4

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 5

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 6

Kryetari Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet rreth riasfaltimit të rrugës kryesore të lagjes Dutllëk 7

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682195