Skip to content
.: Lajme nga Komuna Nevzat Bejta: Lëvizja (pa) Besa të flasë hapur se ku i ka interesat që sulmon kundërshtarët e Gruevskit, si unë ?
Nevzat Bejta: Lëvizja (pa) Besa të flasë hapur se ku i ka interesat që sulmon kundërshtarët e Gruevskit, si unë ? PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

(Sqarim rreth kumtesës së Lëvizjes Besa të datës 19 Prill – 2017)

Gostivar, me 20 Prill – 2017REAGIM nga kryetari i Komunes se Gostivarit Nevzat Bejta

Deri tani jam shprehur hapur dhe publikisht për koalicionin qeverisës me partinë LSDM në interes të gjithë Maqedonisë e në veçanti të popullit tonë. Unë jam shprehur edhe më hapur për mendimet e mia kundër Gruevskit.

Lëvizja (pa) Besa të flasë hapur se ku i ka interesat që sulmon kundërshtarët e Gruevskit, si unë ? Mos Besa i është dhënë Gruevskit si në nivel qendror edhe lokal ? Asgjë nuk mund të shpjegohet ndryshe. Si kryetar komune kam punuar dhe vazhdoj të punoj në të mirë të qytetit dhe qytetarëve të Gostivarit pa dallim të përkatësisë etnike dhe fetare.

Në fund të mandatit është krenari të konstatoj që kemi realizuar mbi 90 % të programit parazgjedhor duke investuar në çdo vendbanim të Komunës së Gostivarit.

Me respekt;


Nevzat Bejta
Kryetar i Komunës së Gostivarit

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522765