Skip to content
.: Lajme nga Komuna Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup (Eyup) të Republikës së Turqisë
Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup (Eyup) të Republikës së Turqisë PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 20 Prill – 2017Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 6

Një delegacion nga Komuna Ejup (Eyup), e Republikës së Turqisë, i kryesuar nga Ahmet Tufekçi nënkryetar i kësaj komune, qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit dhe u takua me kryetari e Komunës, Nevzat Bejta.

Në takim u bisedua për thellimin e bashkëpunimit mes dy komunave dhe në këtë drejtim u shqyrtuar mundësia e binjakëzimit, projekti për ndërtimin e kanalizimit fekal në fshatin Banjicë të epërme si dhe organizimi i iftarit tradicional në qytetin e Gostivarit.

“Projekti për kanalizimin fekal në fshatin Banjicë e Epërme ekziston, por për shkak se ka kosto të lartë financiare është mirë që të shqyrtoni mundësitë që si Komunë të mund të ndihmoni në realizimin e këtij projekti me vlerë rreth 700 mijë euro”, dhe mes tjerash kryetari Bejta.

Përfaqësuesi i delegacionit turk, Ahmet Tufekçi shprehu gatishmërinë e Komunës që përfaqëson për organizimin e një iftari të përbashkët gjatë muajit të agjërimit.

Tufekçi theksoi që në Komunën Ejup jetojnë diku 400 mijë banorë dhe se rreth 40 % e popullatës janë të ardhur nga vende të ndryshme dhe veçmas nga Gostivari, Tetova dhe Shkupi.

Në takim u ra dakord që në një të ardhme të afërt, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta të viziton Komunën Ejup të Turqisë.

Në fund, në shenjë respekti të ndërsjellë, u këmbyen dhurata simbolike.

Shërbimi për Informim
Komuna e Gostivarit

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 2

 

 

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 3

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 5

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 7

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 8

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 9

Thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Gostivarit dhe Komunës Ejup Eyup të Republikës së Turqisë 10

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522669