Skip to content
.: Lajme nga Komuna NJOFTIM
NJOFTIM PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar , 12 Prill 2017

Të nderuar qytetarë të Gostivarit,
Kam nderin t’ju bëj me dije se ditën e enjte, me fillim në ora 14:00, do të bëhet inaugurimi i urës dhe rrugës së re ”101” në qytetin e Gostivarit.
Të gjithë jeni të mirëseardhur në këtë eveniment që e organizojmë për të përuruar një ndër projektet jetike për qytetin dhe qytetarët e Gostivarit.
Me respekt, 


Nevzat Bejta
Kryetari i Komunës së Gostivarit

 

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522684