Skip to content
.: Lajme nga Komuna Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth
Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 8 Prill – 2017Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth  2

Këto ditë në rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth, ka filluar mbushja e gropave të shkaktuara si pasojë e ngricave dhe temperaturave të ulëta gjatë stinës së Dimrit.

Fillimisht, aksioni ka përfshi rrugët e qytetit për të vijuar me vendbanimet përreth.

Ditëve në vazhdim aksioni do të vazhdojë edhe në rrugët tjera të ngelura , ndërsa prioritet do tu jepet rrugëve që janë më së shumti të dëmtuara.

Për sanimin e gropave janë ndarë afër njëzetmijë euro, kurse gjithsejtë është paraparë të shtrohet rreth 450 ton asfalt. Vlera e projektit është gati 2 milion denarë.

Shërbimi për Informim

 Komuna e Gostivarit

Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth  1

 

Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth  2

Filloi aksioni për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit dhe vendbanimeve përreth  3

Gostivar filloi mbjellja e druve dekorative në brendinë e qytetit 1

Gostivar filloi mbjellja e druve dekorative në brendinë e qytetit 2

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2682184