Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, uron për festën e 8 Marsit
Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, uron për festën e 8 Marsit PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 8 mars – 20178 Marsi urimi i kryetarit te komunes se Gostivarit Nevzat Bejta

Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta uron për festën e 8 Marsit
Të gjitha festat festohen nga të gjithë pa dallim gjinie dhe moshe, e veçantë është shënimi i Festës së 8 Marsit sepse feston e gjithë gjinia femërore.

Pa barazi gjinore dhe pa integrim real të grave në jetën shoqërore nuk mund të ketë një shoqëri të drejtë, solidare dhe me vlera evropiane.

Shpreh besimin dhe bindjen që kontributi intelektual dhe jetësor i femrës, veçanërisht i gruas shqiptare, mbetet një përbërës i rëndësishëm për shoqërinë.

Shfrytëzoi rastin që të gjithë grave të ua uroj 8 Marsin, me dëshirën për shëndet, suksese dhe mbarësi të gjithanshme në jetën e tyre.

Nevzat Bejta,
Kryetar i Komunës së Gostivarit

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522730