Skip to content
.: Lajme nga Komuna Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional dedikuar festës së 7 Marsit
Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional dedikuar festës së 7 Marsit PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 8 Mars – 2017Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 8

Me intonimin e himnit kombëtar nga korri i nxënësve në dirigjim të profesoreshës së artit muzikor, Fjolla Useini filloi manifestimi tradicional dedikuar festës së 7 Marsit, ditës së rmësënjtorës së parë në gjuhën shqipe, që organizohet nga Komuna dhe Qendra për Kulturë në Gostivar.

Në këtë manifestim, i pranishëm ishte kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i cili në fjalimin e tij vlerësoi dhe lartësoi misionin e shenjtë që luajnë mësimdhënësit në karrierën e tyre.

“Pedagogët japin gjithçka nga vetja për të edukuar fëmijët tanë. Sa më shumë prindërit të investojnë në edukimin e fëmijëve të tyre, sa më shumë që mësimdhënësit tonë të japim mundin e tyre për të edukuar dhe arsimuar gjeneratat e reja, shoqëria jonë do të ketë një ardhmëri të ndritur”, tha mes tjerash kryetari Bejta.

Drejtori i Qendrës për Kulturë, z. Luan Zenku pasi falënderoi të pranishmit për praninë e tyre, vuri në dukje që: “Ky eveniment është i nënti me radhë dhe duhet të falënderojmë drejtorin paraprak Bashkim Hasanin që e inicio dhe e la në trashëgimi”.

“Të drejtuar drejtë, mësimdhënës, nxënës dhe ju të pranishëm, më lejoni që në emrin tim të gjithë atyre që na mësuan shkronjat e para, të ua urojmë festën e 7 Marsit, dita e mësuesit”, tha drejtori Zenku.

Gjatë ceremonisë, kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta ndau mirënjohje për mësimdhënësit Samet Fejzullai, Nasir Memedi, Zurap Demiri, Xhumali Fejzullai, Faredin Ejupi si dhe Kasam Kasami, të cilët brenda vitit shkollor dolën në pension.

“Mësimdhënësve të pensionuar u dëshiromë shëndet dhe të gëzojnë ditët e pensionit të gëzuar në mjedisin e tyre familjar”, uroj kryetari Bejta.

Për rëndësinë e festës së 7 Marsit, me referat u prezantua profesoresha e gjuhës shqipe, zonj. Burbuqe Emini e cila në hollësi foli mbi historikun e shkollës së parë shqipe.

Në ambientet ku u zhvillua manifestimi, u prezantuan ekspozita me fotografitë e mësimdhënësve të ndjerë nga Gostivari dhe rrethina.

Gjatë manifestimit u përkujtua edhe profesoresha Haxhere Mexhiti e cila vitin e kaluar humbi jetën në një aksident tragjik në Republikën e Kosovës.

Me respekt:

Shërbimi për Informim,

Komuna e Gostivarit

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 1

 

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 2

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 3

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 4

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 5

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 6

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 7

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 8

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 9

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 12.

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 13

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 14

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 15

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 16

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 17

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 18

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional tradicional dedikuar festës së 7 Marsit 19

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522712