Skip to content
.: Lajme nga Komuna Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit, Bejta: Qeveria duhet të krijohet sa më shpejt
Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit, Bejta: Qeveria duhet të krijohet sa më shpejt PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 1 Mars – 2017Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 9

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta priti në kabinetin e tij ambasadorin e Republikës së Suedisë në Maqedoni, z. Mats Stafanson i cili shoqërohej edhe nga ndihmësambasadori, z. Anton Irekvist.

Gjatë takimit të mbajtur në kabinetin e kryetarit, është biseduar për zhvillimet politike në vend si dhe punët dhe projektet e Komunës së Gostivarit.

Në drejtim të formimit të kabinetit të ri qeveritar, konstatim i përbashkët ishte se qeveria duhet të krijohet sa më shpejt me qëllim që të fillohet me procesin e reformave në shtet.

Kryetari Nevzat Bejta, theksoi nevojën që qeveria e re duhet të fokusohet në drejtim të reformave në drejtësi me qëllim që të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë të ndjehen të barabartë dhe ku drejtësia do të vlen për të gjithë një sojë.

Kreu diplomatik suedez u interesua për marrëdhëniet ndëretnike para dhe pas arritjes së Marrëveshjes së Ohrit, dhe u konstatua që në këtë drejtim ka pasur progres porse ka pasur mundësi që të punohet më tepër në raportet ndëretnike. Në të ardhmen, u tha në takim, duhet të ketë një qasje më serioze në drejtim të përmirësimit të raporteve ndëretnike.


Vizita e kreut diplomatik suedez në Maqedoni, vjen në vazhdën e takimeve të shumta të përfaqësuesve diplomatik në Komunën e Gostivarit.

Me respekt:

Shërbimi për Informim

Komuna e Gostivarit

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 1

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 2

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 3

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 4

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 5

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 6

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 7

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 8

Kreu diplomatik suedez në Maqedoni qëndroi për vizitë në Komunën e Gostivarit 9

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522760