Skip to content
.: Lajme nga Komuna Urime Kosovë. 9 vjetorit iu shtofshin edhe qindra e mijëra përvjetore të tjera
Urime Kosovë. 9 vjetorit iu shtofshin edhe qindra e mijëra përvjetore të tjera PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 17 Shkurt – 2017Nevzat Bejtaa

17 Shkurti paraqet një nga dy datat sublime të kombit shqiptar për Liri, Demokraci dhe Pavarësi.
Pas 28 Nëntorit të vitit 1912 që shënoi mëvetësinë e shtetit shqiptar, 17 Shkurt i vitit 2008 paraqet një datë po aq sublime dhe krenare, sepse, u kurorëzuan përpjekjet titanike dhe shekullore të popullit të Kosovës për Liri dhe Pavarësi.

Sot, Kosova feston 9 vjetorin e pavarësisë. Rrugëtimi i shtetit më të ri në Evropë tashmë ka filluar dhe nuk ka fuqi që ta ndalojë.Integrimet euro-atlantike duhet të jenë synim i institucioneve dhe popullit të Republikës së Kosovës, sikurse zhvillimi i demokracisë, ekonomisë dhe prosperiteti i gjithanshëm i shoqërisë.

Urime Kosovë,
9 vjetorit iu shtofshin edhe qindra e mijëra përvjetore të tjera.
Me respekt e përulje,


Nevzat Bejta,
Kryetar i Komunës së Gostivarit

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522714