Skip to content
.: Lajme nga Komuna Urimi i kryetarit Nevzat Bejta për Vitin e Ri
Urimi i kryetarit Nevzat Bejta për Vitin e Ri PDF Printoje Shpërndaje me Postë Elektronike

Gostivar, me 31 dhjetor – 2016Nevzat Bejtaa

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të të gjitha institucioneve të Komunës së Gostivarit, t’ju përcjell urimet më të ngrohta për një Vit të Ri të begatë, duke dëshiruar që në çdo familje të mbizotërojë shëndeti, dashuria, lumturia dhe harmonia.

Ndajmë bindjen se viti 2016 ishte një vit i suksesshëm për të gjithë ne, por besojmë dhe urojmë që Viti i Ri 2017 të jetë një vit më i suksesshëm, vit i ndryshimeve dhe prosperitetit për shoqërinë tonë.

Urime të përzemërta dhe suksese për të gjithë Ju në vitin 2017 !

Me respekt,

Nevzat Bejta - Kryetar i Komunës së Gostivarit

 

 

 

e-Leje Ndërtimi

elejesq

eRegullativa

eRegullativa

e-Tatime

e-tatime-online

Maps

maps-small

Aktuale

h-n-b-7

multiculturalism

furnizime-publike

 npkomunaleclink-t

Për qytetarët me pengesa

Bejtyl Lushi, Visar Rustemi, Bekim Neziri
042 218 167
Persona për komunikim me qytetarët te cilët kanë ndonjë shkallë pengese me qëllim të ofrimit të ndihmës

Elaborat ekologjik

Studimi për vlerësimin e ndikimit ndaj mjedisin jetësor të projektit për sistemin e gazsjellësit Nacional në Maqedoni, krahu Shkup-Gostivar-Kërçovë
 

Statistika

Members : 3
Përmbajtje : 1095
Content View Hits : 2522686