Skip to content
.: Вести од Општината Одбележан Денот на Општина Гостивар, професорот Милаим Фејзи прогласен за почесен граѓанин
Одбележан Денот на Општина Гостивар, професорот Милаим Фејзи прогласен за почесен граѓанин PDF Печати Е-пошта

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 24

Гостивар, 29 јуни - 2017

Во Центарот за култура, Општина Гостивар организираше Свечена академија по повод Денот на Општината, 29 јуни.

Во присуство на високи владини функционери, пратеници, претставници на верскиот живот, градоначалници, претставници на општина Стари Град (БиХ) и општина Смолен (Бугарија), градоначалникот на Гостивар, г-дин Невзат Бејта, откако ги поздрави присутните зборуваше за значењето на Денот на Општина Гостивар.

29-ти јуни го претставува денот на Општина Гостивар. Овој датум, рече градоначалникот Бејта за граѓаните на општина Гостивар има големо историско значење, бидејќи на 29 јуни 1992 година, по паѓањето на комунистичкиот систем, граѓаните на Гостивар за прв пат имаа прилика со свој демократски глас да го изберат градоначалникот и претставниците на другите локални институции.

Центар за информирање

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu

 

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 1

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 2

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 3

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 4

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 5

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 6

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 7

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 8

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 9

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 11

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 12

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 13

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 14

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 15

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 16

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 17

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 18

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 19

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 20

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 21

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 22

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 23

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 24

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 25

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 26

U shënua Dita e Komunës së Gostivarit qytetar nderi u shpall profesor Milaim Fejziu 27

 

е-Градежни дозволи

elejesq

eРегулативи

eRegulations

e-Даноци

e-danoci-online

Maps

maps-small

Актуалности

h-n-b-7

multiculturalism

javni-nabavki

 npkomunaleclinkmk-t

За граѓани со попреченост

Бејтул Луши, Висар Рустеми, Беким Незири
042 218 167
Лица за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид и степен на попреченост

Еколошки елаборат

Студијата за оцена на влијанието врз зивитната средина на проектот Нацинален гасоводен систен на РМ, Делница Скопје-Гостивар-Кицево
 

Статистика

Членови : 3
Содржина : 1095
Гледања на содржината : 2577675